Liverpool-flopp signerte for West Brom

Rickie Lambert.

TIL WEST BROM: Den engelske landslagsspilleren Rickie Lambert forlater Liverpool til fordel for en toårskontrakt med West Bromwich Albion. Foto: EPA/PETER POWELL
TIL WEST BROM: Den engelske landslagsspilleren Rickie Lambert forlater Liverpool til fordel for en toårskontrakt med West Bromwich Albion. Foto: EPA/PETER POWELL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den engelske landslagsspilleren Rickie Lambert forlater Liverpool til fordel for en toårskontrakt med West Bromwich Albion.

33-åringen er ferdig i Liverpool etter en sesong for Merseyside-klubben. Fredag gjennomgikk han den medisinske testen i West Brom, og går rett inn på laget som møter Bristol Rovers fredag kveld. Det melder klubben på nettsidene sine.

Lambert har underskrevet en toårskontrakt, og får draktnummer 17.

Trener Tony Pulis er fornøyd med å ha hentet spilleren som står med elleve landskamper for England.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

- Rickie er en god, sterk og solid spiller, og en god person både i garderoben og på banen. Vi er veldig fornøyd med å få han med på laget, sa Pulis til nettstedet.

Lambert gikk fra nettopp Bristol Rovers til Southampton i 2009, og var med på å hjelpe laget opp fra nivå tre til den øverste divisjonen i engelsk fotball. Etter overgangen til Liverpool i 2014 slet han med å få en plass på laget, og fikk bare sju kamper fra start i Premier League.

Overgangssummen er foreløpig ikke kjent.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer