TIL WEST BROM: Den engelske landslagsspilleren Rickie Lambert forlater Liverpool til fordel for en toårskontrakt med West Bromwich Albion. Foto: EPA/PETER POWELL
TIL WEST BROM: Den engelske landslagsspilleren Rickie Lambert forlater Liverpool til fordel for en toårskontrakt med West Bromwich Albion. Foto: EPA/PETER POWELLVis mer

Liverpool-flopp signerte for West Brom

Rickie Lambert.

Den engelske landslagsspilleren Rickie Lambert forlater Liverpool til fordel for en toårskontrakt med West Bromwich Albion.

33-åringen er ferdig i Liverpool etter en sesong for Merseyside-klubben. Fredag gjennomgikk han den medisinske testen i West Brom, og går rett inn på laget som møter Bristol Rovers fredag kveld. Det melder klubben på nettsidene sine.

Lambert har underskrevet en toårskontrakt, og får draktnummer 17.

Trener Tony Pulis er fornøyd med å ha hentet spilleren som står med elleve landskamper for England.

- Rickie er en god, sterk og solid spiller, og en god person både i garderoben og på banen. Vi er veldig fornøyd med å få han med på laget, sa Pulis til nettstedet.

Lambert gikk fra nettopp Bristol Rovers til Southampton i 2009, og var med på å hjelpe laget opp fra nivå tre til den øverste divisjonen i engelsk fotball. Etter overgangen til Liverpool i 2014 slet han med å få en plass på laget, og fikk bare sju kamper fra start i Premier League.

Overgangssummen er foreløpig ikke kjent.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram