Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool følger australsk målvakt

Mathew Ryan.

FØLGES AV LIVERPOOL: Ifølge britiske medier skal Liverpool følge nøye med på Australia-målvakt Mathew Ryan under Asia-mesterskapet. Foto: AFP PHOTO / William WEST
FØLGES AV LIVERPOOL: Ifølge britiske medier skal Liverpool følge nøye med på Australia-målvakt Mathew Ryan under Asia-mesterskapet. Foto: AFP PHOTO / William WEST Vis mer

Ifølge britiske medier skal Liverpool følge nøye med på Australia-målvakt Mathew Ryan under Asia-mesterskapet.

22-åringen har vist god form og har levert flere strålende redninger så langt i mesterskapet. I løpet av de to første kampene har det kun blitt ett mål imot for vertsnasjonen.

Ryan spiller til daglig i belgiske Club Brugge. Avisene The Guardian, Mirror, Express og Daily Telegraph hevder alle at Liverpool-manager Brendan Rodgers har fått øynene opp for den unge sisteskansen.

Sportsdirektør i Brugge, Arnar Gretarsson, tror målvakten er moden for større oppgaver.

- Jeg tror han kommer til å dra til et større lag. Kanskje neste sesong, sa Gretarsson til Telegraph.

Merseyside-lagets presumptivt beste målvakt, Simon Mignolet, har slitt så langt denne sesongen. Før jul ble han vraket til fordel for Brad Jones, men da Jones ble skadd, fikk belgieren plassen tilbake.

(NTB)