Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool fortsatt uten hjemmeseier i Premier League

Frustrerende kveld for Steven Gerrard og co mot Stoke.

FIKK MYE KJEFT: Steven Gerrard diskuterer med dommer Lee Mason som måtte gi Stoke seks gule kort. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB scanpix
FIKK MYE KJEFT: Steven Gerrard diskuterer med dommer Lee Mason som måtte gi Stoke seks gule kort. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB scanpix Vis mer

Liverpool-Stoke 0-0 (0-0)

(Dagbladet): Martin Skrtel fikk en eventyrlig mulighet til å gi hjemmelaget alle tre poengene i kveld, men satte ballen utenfor fra kloss hold etter et godt slått frispark av Steven Gerrard. Ballen var innom stolpen, og var lagets tredje stolpetreff i kampen.

Liverpool har som forventet et spillemessig overtak mot Stoke, men maktet ikke å sette ballen i mål på Anfield. Luis Suarez fikk hjemmelagets største mulighet etter at han på egen hånd driblet flere Stoke-spillere. Avslutningen stod ikke i samme stil, og gikk utenfor målet.

Suso fikk for første gang i Premier League muligheten på topp fra start framfor Fabio Borini, uten at det hjalp i målprotokollen. Et kompakt Stoke-lag så ut til å komme til Anfield for det ene poenget, og Tony Pulis` menn fikk det de ønsket. Lagets femte uavgjort på syv seriekamper denne sesongen.

Liverpool står uten hjemmeseier i Premier League denne sesongen, men det skal nevnes at laget har møtt Arsenal, Manchester City og Manchester United før kveldens kamp.

Reina-tabbe Liverpool jaget sin første hjemmeseier i Premier League denne sesongen, og møtte en Stoke-lag som stod med en seier og et tap på de seks første kampene i serien. Hjemmelaget styrte det meste av banespillet, men maktet ikke å skape de store sjansene.

Pepe Reina har hatt et par uheldige involveringer denne sesongen, og holdt igjen på å koste Liverpool et baklengsmål. Utspillet fra sisteskansen gikk rett til en Stoke-spiller på rundt 20 meter. Ballen kom kjapt i retur, men Reina maktet å slå ballen over mål og rydde opp i sin egen feil. Etterpå klaget spanjolen på et uoppmerksomt forsvar.

P.S Charlie Adam spilte sin første kamp mot gamle lagkamerater etter overgangen i sommer. Michael Owen skal ha pådratt seg en skade under gårsdagens trening, og var ikke med i troppen til bortelaget.

GJENSYN MED ANFIELD: Charlie Adam var tilbake på Anfield for første gang etter overgangen i sommer. Her i dulle med Joe Allen. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS/NTB scanpix
GJENSYN MED ANFIELD: Charlie Adam var tilbake på Anfield for første gang etter overgangen i sommer. Her i dulle med Joe Allen. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS/NTB scanpix Vis mer