Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool går fortsatt for 2. plassen

Finalegeneralprøve mot West Ham i kveld.

(Dagbladet.no:) Kveldens kamp mellom West Ham og Liverpool er en generalprøve på FA-cupfinalen som spilles om drøye to uker. Det blir trolig en helt annen kamp, skal vi tro Liverpool-manager Rafael Benitez.

- Resultatet i kveld kommer nok ikke til å gi noen indikasjoner på hvordan finalen vil ende, sier han til klubbens hjemmeside.

- West Ham ligger trygt plassert på tabellen og kommer sikkert til å hvile noen spillere.

Spiller for VM

Spanjolen er trygg på at spillerne skal klare å holde fokus i de tre siste seriekampene, selv om finalen venter etter serieavslutningen.

- Spillerne vet hvor viktige de siste kampene er. Noen av dem vil spille bra med tanke på VM og for oss er det viktig å plukke poeng, sier Benitez.

For selv om det er seks poeng opp til Manchester United og begge lag har tre kamper igjen, har ikke Liverpool gitt opp kampen om sølvet.

- Vi går fortsatt for 2. plassen, så lenge det er mulig. Det vil ikke bli lett, for United er et godt lag.

VIL KLATRE: Liverpool-manager Rafael Benitez har ikke gitt opp håpet om sølvmedaljer. Foto: REUTERS
VIL KLATRE: Liverpool-manager Rafael Benitez har ikke gitt opp håpet om sølvmedaljer. Foto: REUTERS Vis mer

Vil vinne for fansen

West Ham-spiller James Collins lover å gi Liverpool motstand i kveld. Hammers har fortsatt en teoretisk sjanse til å nå UEFA-cupen, men den er veldig liten.

- Vi ønsker å vise dem hva som venter dem i finalen. Noen vil kanskje mene at vi spiller uten press i kveld, men det synes jeg ikke. Vi ønsker å vinne alle kampene vi spiller, ikke minst for fansen, sier Collins til BBC.

Men lett blir det ikke, for Liverpool har vært gode den siste tida.

Rødtrøyene har vunnet de åtte siste kampene, med målforskjellen 24-4.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media