Liverpool gikk på sitt første tap under Klopp

Palace sjokkerte Liverpool.

 FORTVILER:  Jürgen Klopp.  Foto: NTB Scanpix
FORTVILER: Jürgen Klopp. Foto: NTB ScanpixVis mer

• Liverpool - Crystal Palace 1-2 (1-1)

(Dagbladet): Liverpool har vært på en solid opptur etter at Jürgen Klopp tok over Anfield-skuta.Tre strake seirer og sju kamper uten tap har virkelig gitt sulteforede Liverpool-fans troa.

Men kveldens kamp mot Crystal Palace ble en solid kalddusj for laget fra Beatles-byen.

Pangstart Palace gikk ut i hundre og tok kommandoen. Liverpool på sin side sov ut fra startblokkene, og fikk først en oppvekking da Yannick Bolasie banket ballen i mål etter tjue minutter. Zaha kom rundt på kanten og slo et innlegg. Ballen landet i beina til Emre Can, som klønet det til og forærte ballen til vingen.

Men i stedet for å stå opp fra dvalen, brukte Liverpool slumreknappen. Christian Bentekes heading ti meter etter en corner var det nærmeste laget kom en utligning, og lenge lå kampen og vippet uten at noe spesielt skjedde.

 0-1   Yannick Bolasie scoret det første for Palace. Foto: NTB Scanpix
0-1 Yannick Bolasie scoret det første for Palace. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Inntil Coutinho, som senket Chelsea forrige uke, utlignet da han fikk ballen alene med keeper på bakre stolpe. Målet kom etter et nydelig spill, hvor Liverpool spilte seg rundt på høyrekanten før Lallana forlenget innlegget fra Clyne til Coutinho.

Slo tilbake Dermed var de to lagene like langt til pause, og utover i den andre omgangen var det et jevnspilt oppgjør. Sako avsluttet en god Palace-kontring med å banke ballen i nettveggen.

Benteke var farlig frampå like etterpå da han stanget et innlegg rett over mål.

Kampen kunne vippe begge veier, men det var Palace som fikk med seg alle tre poengene.

Scott Dann, som er født og oppvokst i Liverpool, fikk to sjanser på en corner. Først stanget han ballen på Mignolet, før han satte returen inn bak belgieren.

 1-1  Philippe Coutinho  utlignet for Liverpool.  Foto: NTB Scanpix
1-1 Philippe Coutinho utlignet for Liverpool. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dermed gikk Liverpool på sitt første tap under Klopp.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram