TOMÅLSSCORER: Liverpool hadde ingen problemer med å kjøre over Newcastle i kveld, selv ikke uten Luis Suárez. Daniel Sturridge (bildet) scoret to mål. Her setter han sitt første. Foto: AP/Scott Heppell
TOMÅLSSCORER: Liverpool hadde ingen problemer med å kjøre over Newcastle i kveld, selv ikke uten Luis Suárez. Daniel Sturridge (bildet) scoret to mål. Her setter han sitt første. Foto: AP/Scott HeppellVis mer

Liverpool glitret i Suárez' fravær

Nå har bare United scoret mer enn de røde i serien i år.

• Newcastle - Liverpool 0-6 (0-2)

(Dagbladet): Liverpool-stjerna Luis Suárez fikk denne uken ti kampers karantene for å ha bitt Chelseas Branislav Ivanovic, men de rødkledde klarte seg utmerket uten urugayaneren, som har scoret 23 mål i Premier League denne sesongen.

Scoringsballet ble åpnet av danske Daniel Agger etter bare to minutter. Han lufter innlegget, og stikker foran Newcastle-forsvarerne og header ballen elegant over keeper Rob Elliot.

Henderson, Sturridge og Coutinho var tre spillere som utmerket seg i denne kampen, og utspilte til tider Newcastle-forsvaret. Selv om sistnevnte måtte stå uten mål, selv etter et kanonskudd i tverrliggeren, satte både Sturridge og Henderson to hver.

Henderson la på til 2-0, som også var stillingen etter pause.

Seks mål Etter pause raknet det virkelig for de svart-hvite, og Liverpool scoret fire mål.

Sturridge scoret to, før innbytter Borini kunne tegne seg på scoringslisten. Deretter satte Henderson punktum med å sette et frispark rett i nettet.

Newcastle slapp aldri skikkelig til, og ble utspilt på alle måter mot et sterkt Liverpool.

Scoret nest mest - Det var et flott resultat. Det var viktig at vi gikk ut og spilte med riktig holdning, og det klarte vi. Manageren (Brendan Rodgers) vil at laget skal holde sammen og smille som ètt, og det gjorde vi, sier tomålsscorer Daniel Sturridge til BBC etter kampen.

Han fikk også spørsmål om Luis Suárez.

- Jeg føler ikke noe press ved å ha Luis ute av laget. Jeg kom til Liverpool for å spille angrep, og det er også det jeg håper å gjøre. Jeg skal ikke uttale meg på om vi er bedre med eller uten Luis. Når Luis er tilbake, vil vi legge hele episoden bak oss, sier han, og sikrer til bitingen.

Nå er det faktisk kun Manchester United som har scoret flere mål enn Liverpool denne sesongen. United, som allerede har sikret seg seriegullet, har 78 nettkjenninger denne sesongen, mens Liverpool følger med 67. Tabelltoer Manchester City kan på sin side vise til 61 scoringer denne sesongen.