Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool-gutta digger Stieg Larsson-bøkene

- Alle er helt hekta, sier Albert Riera.

- TREER'N ER BEST! Liverpools spanske kantspiller Albert Riera (t.h.) avslører at Stieg Larssons krimtriologi om Mikael Blomqvist og Lisbeth Salander står høyt i kurs blant lagets spillere om dagen. Det er uklart om Steven Gerrard er blant fansen. Foto: Paul Ellis, AFP/Scanpix
- TREER'N ER BEST! Liverpools spanske kantspiller Albert Riera (t.h.) avslører at Stieg Larssons krimtriologi om Mikael Blomqvist og Lisbeth Salander står høyt i kurs blant lagets spillere om dagen. Det er uklart om Steven Gerrard er blant fansen. Foto: Paul Ellis, AFP/Scanpix Vis mer

|||
(Dagbladet.no): Liverpool har allerede tapt flere Premier League-kamper - tre av åtte - enn de gjorde i hele forrige sesong.

Da kan det være greit med litt virkelighetsflukt, og blant spillerne står svensk krimlitteratur høyt i kurs om dagen, forteller Albert Riera til The Guardian.

Den spanske venstrevingen er dagens mann ut i avisas faste spalte «Small Talk», og blir blant annet spurt om hvilken bok han leste sist.

- Millennium-trilogien til Stieg Larsson. Alle er helt hekta, det er ganske mange av lagkameratene mine som leser den også, sier Riera.

Uten at han nevner The Pirate Bay ved navn, er det ikke utenkelig at han søker seg til Sverige også når han er på nett.

Riera innrømmer nemlig at han driver med noe tvilsom nedlasting av musikk fra nettet på spørsmål om siste platekjøp.

- Eh, vel, jeg burde antakelig ikke si dette, men jeg kjøper ikke så mange CDer fordi jeg har det med å laste dem ned fra internett i stedet. Og så kjøper jeg det selvsagt om jeg liker det. Selvsagt. Kremt. Den siste var trolig The Killers. I den spanske landslagsgarderoben hører vi mye på engelsk og amerikansk musikk.

Riera synes ikke den spanske ligaen nødvendigvis er bedre enn den engelske bare fordi superstjerner som Cristiano Ronaldo, Kaká og Zlatan Ibrahimovic flyttet til Spania i sommer.

PÅ SPANSK: Vi ser ikke bort fra at denne spanske versjonen er den mest populære av «Menn som hater kvinner» i Liverpool-garderoben. Jorge Zapat, EPA/Scanpix
PÅ SPANSK: Vi ser ikke bort fra at denne spanske versjonen er den mest populære av «Menn som hater kvinner» i Liverpool-garderoben. Jorge Zapat, EPA/Scanpix Vis mer

- Jeg tror ikke fire eller fem overganger gjør den spanske ligaen bedre. De er forskjellige: Den spanske ligaen fokuserer mer på ballen, det er teknisk og taktisk, mens den engelske ligaen har noe spesielt. Den har en glede og åpenhet, det er masse kontringsspill og det går veldig fort. Hvis du kan skape en sjanse med to ballberøringer, hvorfor bruke femten?

• Liverpool spiller borte mot Sunderland i morgen klokka 16.00.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling