Liverpool halveis til semifinalen

Liverpool har ett bein i semifinalen etter 0-0 mot Porto borte. I en annen kvartfinale scoret Dan Eggen i Alaves' 3-0 seier over Rayo Vallecano.

Liverpool frykter Jesus

Porto startet friskt i hjemmemøtet med Liverpool, men det var engelskmennene som skapte de største sjansene. Michael Owen (to ganger) og Robbie Fowler burde begge ha scoret før pause, men de vanligvis så skarpskodde spissene klarte ikke å overliste keeper Ovchinnikov.

Etter hvilen skjedde det svært lite på Das Antas Stadium i Porto, og det var derfor greit nok at kampen endte uavgjort 0-0. Nærmest nettkjenning etter hvilen var Portos Jesus Pena som skjøt utenfor lengste stolpe alene med Sander Westerveld i Liverpools mål.

I de øvrige kampene tegnet Dan Eggen seg på scoringslista da Alaves utklasset Rayo Vallecano 3-0, mens Patrick Kluivert scoret begge Barcelonas mål i 2-1 seieren over Celta Vigo. Et sterkt resultat av Celta som spilte 70 minutter med ti mann etter at Vagner ble utvist tidlig i kampen. I Leverkusen tok hjemmelaget en meget heldig seier mot PSV etter scoring av Kock.

MÅLKÅT: Dan Eggen scoret Alaves' andre mål mot Rayo Vallecano. Her i kamp mot Rayos Jon Perez Bolo (liggende).