Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool har akseptert Aquilani-bud

Har reist til Italia for å forhandle med Fiorentina.

PÅ VEI TILBAKE TIL ITALIA: Alberto Aquilani tilbrakte fjorårssesongen på lån i AC Milan. Nå kan det gå mot en permanent overgang til Fiorentina. Foto: Chris Young/AP Photo/The Canadian Press/NTB scanpix
PÅ VEI TILBAKE TIL ITALIA: Alberto Aquilani tilbrakte fjorårssesongen på lån i AC Milan. Nå kan det gå mot en permanent overgang til Fiorentina. Foto: Chris Young/AP Photo/The Canadian Press/NTB scanpix Vis mer

Fiorentina er enig med Liverpool om en overgangssum for midtbanespiller Alberto Aquilani (28).

Ifølge BBC har 28-åringen reist fra Liverpools sesongforberedelser i USA til Italia for å fullføre overgangen. De røde fra Merseyside har den siste tiden vært på jakt etter Swanseas Joe Allen (22). Et kjøp av waliseren kan nærme seg dersom Aquilani forsvinner til Fiorentina.

Italienske Aquilani har aldri funnet seg helt til rette i Liverpool etter overgangen fra Roma i 2009. Playmakeren kostet engelske eliteserieklubben rundt 190 millioner kroner den gangen.

Siden da har Aquilani vært på utlån i både Milan og Juventus i hjemlandet. Han har to år igjen av avtalen med Liverpool.

Italieneren spilte ikke i det hele tatt under klubbens forrige manager, Kenny Dalglish. I Roy Hodgsons regjeringstid på Anfield fikk Aquilani kun to kamper for Liverpool.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media