Liverpool har funnet ukjent 15-åring som skal være «helt enestående»

Brendan Rodgers nekter å avsløre navnet.

HAR FUNNET STORT TALENT: Liverpool-manager Brendan Rodgers her sammen med Liverpool-direktør Ian Ayre. Duoen har grunn til å smile hvis det viser seg at klubben nå har funnet et stort talent i Australia. Foto: AFP PHOTO / Paul CROCK / NTB Scanpix
HAR FUNNET STORT TALENT: Liverpool-manager Brendan Rodgers her sammen med Liverpool-direktør Ian Ayre. Duoen har grunn til å smile hvis det viser seg at klubben nå har funnet et stort talent i Australia. Foto: AFP PHOTO / Paul CROCK / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Liverpool er i disse dager i Australia, og laget slo blant annet Mebourne Victory 2-0 da Luis Suarez endelig var tilbake på banen for de røde. Den engelske klubben bruker ikke bare tiden på spillerne de allerede har, de forsøker også å finne unge talenter å verve i fremtiden.

Nå skal Liverpools speidere ha fått øynene opp for en lokal gutt som spiller fotball utenfor Melbourrne. Den er The Australien som skriver at Brendan Rodgers har fått beskjed fra sine speidere om at han kanskje har funnet gull.

- Vi er alltid ute etter å finne store unge talenter og vår talentspeider har funnet én, sier Brendan Rodgers til nettavisa, og utdyper:

- Jeg er ikke sikker på hvor han var (agenten), men han kikket på en kamp utenfor Melbourne. Banen var ikke i den beste tilstanden, men han så en ung gutt som var helt enestående, og han er bare 15 år. Det er slike talenter de har her i Australia, sier Rodgers.

Holder navnet hemmelig Liverpool ville imidlertid ikke si noe om hvem gutten var, av frykt for at andre klubber ville plukke opp nyheten og forsøke å finne spilleren selv.

Liverpool har blant annet australieren Brad Jones på lønningslista. Og de fleste husker nok landsmann Harry Kewell som markerte seg med godt spill i Premier League over flere sesonger, blant annet for Liverpool.

- Det viser hvor gode australiere er i sport. Det er tydelig at de er flinke i mange sportsgrener, og fotball er en av dem, sier Rodgers om landet «down under».