Liverpool har godtatt budet på Babel

Får forhandle med Hoffenheim.

PÅ VEI TIL TYSK FOTBALL: Nederlandske Ryan Babel er på vei fra Liverpool til Hoffenheim i tysk bundesliga. Foto: Lindsey Parnaby, EPA/Scanpix
PÅ VEI TIL TYSK FOTBALL: Nederlandske Ryan Babel er på vei fra Liverpool til Hoffenheim i tysk bundesliga. Foto: Lindsey Parnaby, EPA/ScanpixVis mer

(Dagbladet): Liverpool skriver på hjemmesiden sin at de har akseptert et bud på Ryan Babel, og at han dermed får forhandle med Hoffenheim om personlig kontrakt.

Nederlenderen er allerede på plass i Tyskland. Den tyske avisa Bild meldte tidligere i ettermiddag at Bebel hadde gjennomført legesjekken i bundesligaklubben.

Bundesligaklubbens styrtrike onkel Dietmar Hopp bekrefter overfor avisa at Babel er på vei.

- Etter avgangen til Ba og skaden til Obasi (Edu, tidligere Lyn) var vi i en nødssituasjon. Babel var en av ønskekandidatene som manageren vår Ernst Tanner var mest overbevist av, sier Hopp.

Overgangssummen skal være på 7 millioner euro (55 millioner kroner). Babel skal fylle tomrommet etter Demba Ba, som ønsker seg vekk. Senegaleseren var på vei til Stoke, men overgangen ble stoppet av et medisinsk problem under legesjekken.

Babel fikk i går bot på 10 000 pund fra Det engelske fotballforbundet for å ha manipulert en United-drakt på et bilde av dommer Howard Webb og publisert det via Twitter-profilen sin, der han også skrev at det var en vits at Webb ble kalt en av de beste dommerne.