- Liverpool har ikke råd til å tape

Patrick Vieira tror Liverpool er ute av jakten på ligagullet med tap mot nettopp Arsenal søndag.

Les alt om 2. juledag-runden!

Arsenal-kapteinen var med da laget snudde 0-1 til 2-1 mot WBA i går. Med seieren har Arsenal ni poeng ned til Liverpool.

Søndag møtes lagene på Highbury, og da kan avstanden øke til 12 poeng.

- Det er en virkelig viktig kamp for Liverpool. Dette er en kamp de ikke har råd til å tape, det ville gjort det meget vanskelig for dem, sier Vieira til London Evening News.

Sjøl har Arsenal fire poeng ned til Chelsea, og sju til Manchester United.

- Vår selvtillit er skyhøy før denne kampen. Vi fikk til et fantastisk resultat på bortebane. Men for meg er Liverpool fortsatt en av våre største rivaler. De har jobbet hardt for å få inn noen skikkelige gode spillere og har lag til å vinne ligaen. Men det har også vi, sier Vieira.

Liverpool har ikke vunnet på åtte kamper. Med uavgjort mot Blackburn i går krever manager Gerard Houllier at John Arne Riise og co. viser styrke søndag.

- I altfor mange kamper har vi bare fått ett poeng når vi skulle hatt flere. Det er trolig frustrerende og kan påvirke moralen i laget. Men i en sånn periode blir du enten sterkere eller du synker. Vi må rette opp hodene våre og bare spiller videre, sier Houllier til PA.

(Dagbladet.no)

<B>LIKER LIVERPOOL:</B> Arsenals Patrick Vieira tror Liverpool har et lag som kan vinne ligaen, men ikke med tap søndag.