Liverpool har ingen planer om å selge Suarez

- Det ville vært galskap, sier Liverpool-eier.

IKKE TIL SALGS: Liverpool-eier John W. Henry mener det er for sent å selge Luis Suarez da det blir vanskelig å få inn en fullverdig erstatter. Foto:  AFP PHOTO / PORNCHAI KITTIWONGSAKUL
IKKE TIL SALGS: Liverpool-eier John W. Henry mener det er for sent å selge Luis Suarez da det blir vanskelig å få inn en fullverdig erstatter. Foto: AFP PHOTO / PORNCHAI KITTIWONGSAKULVis mer

Liverpool-eier John W. Henry nekter å la urokråka Luis Suarez forlate klubben.

Suarez er blitt en upopulær mann hos mange Liverpool-fans etter en rekke uttalelser om at han vil vekk fra Anfield. Manager Brendan Rodgers er heller ikke fornøyd med spissens oppførsel.

Likevel har klubbeier Henry ingen planer om å selge uruguayaneren til en av sine rivaler. Arsenal er blant klubbene som vil ha Suarez.

- Vi kommer ikke til å selge Luis. For alle toppklubbene er det ekstremt viktig (ikke å selge til en rival), men spesielt for Liverpool siden vi ikke er i Europa i år og ikke har vært i mesterligaen på en stund. Det ville vært galskap å selge til en rival som vi kjemper mot om de plasseringene, sier Henry, ifølge avisen The Guardian.

Suarez var ikke med i troppen da Liverpool var i Oslo for å spille mot Vålerenga. Ifølge klubben sliter han med en ankelskade. Liverpool vant 4-1 mot VIF.

(NTB)