- Liverpool har stoltere fortid, men Chelsea har lysere fremtid

Torres om hvorfor han dro fra Liverpool.

I CHELSEA Carlo Ancellotti presenterte Fernando Torres tidligere i uka. Foto: Reuters / Scanpix
I CHELSEA Carlo Ancellotti presenterte Fernando Torres tidligere i uka. Foto: Reuters / ScanpixVis mer

Følg Chelsea - Liverpool direkte i livestudio fra kl. 17.00.

(Dagbladet): Når Liverpool møter Chelsea senere i dag vil Fernando Torres trolig stå med blå drakt på motsatt banehalvdel.

- Chelsea har vist at de er et av de beste lagene i verden, og nå fikk jeg en mulighet til å spille for dem. Liverpool har mer historie, men Chelsea har flere muligheter og er i ferd med å skrive historie, sier spanjolen ifølge Guardian.

Torres bestemte seg for å dra fra Liverpool i begynnelsen av sesongen da de lovede forsterkningene ikke kom og laget slet under Roy Hodgson.

- Roy kom med sine tanker, metoder og taktikk. Vi forsto kanskje aldri hva Hodgson ville, eller så var det han som ikke forsto oss. Det var ikke hans skyld, han er en stor mann og en bra manager, sier Torres.

Har alt Alan Shearer mener kjøpet av Torres vil gi Chelsea flere muligheter til å variere spillet sitt.

- Med Torres og Drogba på topp vil Chelsea ha litt av alt. Rå fart, god luftstyrke og god teknikk. De har alt, og Chelsea vil kunne variere spillet sitt mer, sier han til BBC.

Torres har ikke vært på sitt vanlige nivå de siste to sesongene, men spisslegenden tror miljøskiftet vil gjøre spanjolen godt.

- Han har vært litt av i det siste, men jeg tror det har med at han ville vekk fra Liverpool å gjøre. Nå som han er i en ny klubb kan en kanskje begynne å se ham spille slik han gjorde for et år eller to år siden.

Forferdelig å spille mot Alan Shearer tror Liverpools nye spissduo, Andy Carroll og Luis Suarez, vil fylle tomrommet Fernando Torres har etterlatt seg på Anfield.

GIFTIG DUO: Alan Shearer tror Andy Carroll og Luis Suarez blir en suksess på Anfield. Foto: Reuters / Nigel Roddis / Scanpix
GIFTIG DUO: Alan Shearer tror Andy Carroll og Luis Suarez blir en suksess på Anfield. Foto: Reuters / Nigel Roddis / Scanpix Vis mer

- Liverpool har klart seg bra etter at det ble klart at Torres var på vei vekk. Han er en verdensklassespiss, og en forstår hvorfor Chelsea var villig til å betale så mye for ham.

- Men med Carroll og Suarez har Liverpool to målscorere som vil bli forferdelig å spille mot og jeg er sikker på at de vil fylle rommet etter Torres, sier Shearer til BBC.

Newcastle-legenden tror Andy Carroll vil bli en bedre spiller under Kenny Dalglishs ledelse. Shearer har selv spilt under Dalglishs ledelse fra 1992 til 1995. Sammen tok de ligagull med Blackburn i 1993/1994-sesongen.

- Jeg ble mye bedre under Dalglish. Kenny hjalp meg til å bevege meg mer, posisjonere meg riktig og lot meg bevege meg mer inn i boksen.

- Han vil snakke med Carroll hver eneste dag, og jeg er overbevist om at Andy vil bli bedre av å arbeide med Kenny. Kenny er ikke bare en stor mann, men også en stor manager, sier Shearer.

Følg Chelsea - Liverpool direkte i livestudio fra kl. 17.00.

JUDAS: Liverpool-fansen viser hva de mener om Torres' overgang til Chelsea. Foto: AP Photo/ Peter Byrne / Scanpix
JUDAS: Liverpool-fansen viser hva de mener om Torres' overgang til Chelsea. Foto: AP Photo/ Peter Byrne / Scanpix Vis mer