Liverpool henter forsvarere

Tiago Ilori (20) og Mamadou Sakho (23) klare.

KLAR FOR LIVERPOOL: Tiago Ilori (t.h) kommer fra Sporting Lisboa og koster rundt åtte millioner pund. Foto: AFP PHOTO/ FRANCISCO LEONG/NTB Scanpix
KLAR FOR LIVERPOOL: Tiago Ilori (t.h) kommer fra Sporting Lisboa og koster rundt åtte millioner pund. Foto: AFP PHOTO/ FRANCISCO LEONG/NTB ScanpixVis mer

Liverpool har styrket stallen med forsvarsspillerne Tiago Ilori (20) fra Sporting Lisboa og Mamadou Sakho (23) fra Paris Saint-Germain.

Overgangssummene for midtstopperne er ikke kjent. Ilori, som er født i London, har spilt aldersbestemte landskamper for Portugal.

- Jeg kjenner klubbens historie, og Premier League er etter min mening verdens beste liga. Liverpool har en sterk stall, og jeg tror dette er det beste stedet å være for meg i øyeblikket, sier Ilori til klubbens nettsted.

Sakho har 14 kamper for Frankrikes landslag og rundet i vår 150 kamper for seriemester PSG. Han ble den fjerde forsvarsspilleren som er hentet til Liverpool denne sesongen. Tidligere er Kolo Touré og Aly Cissokho kommet til Anfield.

Midtstopperen Sebastian Coates mister store deler av sesongen på grunn av en kneskade.

(NTB)