Liverpool henter ny spiller:- Et utrolig spennende kjøp

Få med deg dagens rykter.

LIVERPOOL-AKTUELL:  Lazar Markovic . Foto: NTB Scanpix
LIVERPOOL-AKTUELL: Lazar Markovic . Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Brendan Rodgers og Liverpool har startet årets overgangsvindu offensivt. Laget fra Beatles-byen har allerede signert Adam Lallana, Emre Can og Rickie Lambert. I tillegg gikk Dejan Lovren i går ut og sa «hodet hans allerede var i Liverpool».

I dag hevder den portugisiske avisen A Bola at den 20 år gamle serberen Lazar Markovic er klar for klubben. Liverpool betaler Benfica rundt 25 millioner euro for angrepsspilleren.

Speider og tidligere sportsdirektør i Monaco, Tor-Kristian Karlsen,  tror Liverpool-supporterne har all grunn til å glede seg dersom det går i orden.

- Utrolig spennende kjøp. Angriper som kan brukes bak midtspiss eller på kant, men bedre i førstnevnte rolle. Herlig nærteknikk og avansert fotballhjerne, sier Karlsen til liverpool.no.

Liverpool skal også ha lagt inn et bud på på det belgiske stjerneskuddet Divock Origi, 19-åringen kjempet til seg spissplassen fra Romelu Lukaku under VM i Brasil.

Jakten på Sanchez Liverpool håper å lokke til seg Barcelona-spiller Alexis Sanchez hvis Luis Suarez går motsatt vei. Nå hevder Daily Mail at chileneren er på vei til rival Arsenal. 

KLAR:  Dagens forside på A Bola slår fast at Lazar Markovoc blir Liverpool-spiller. Faksimile: A Bola
KLAR: Dagens forside på A Bola slår fast at Lazar Markovoc blir Liverpool-spiller. Faksimile: A Bola Vis mer

Sanchez skal ikke være interessert i å bosette seg i Liverpool - og ser på London som et mye mer attraktivt område.

London-klubben og Barcelona skal være enige om en overgangssum på 35 millioner pund. Juventus skal også være interessert i Sanchez, så siste ord er ikke sagt i sagaen rundt mannen som scoret 19 mål for Barcelona i La Liga.

United jakter videre Manchester United har allerede hentet to spillere i overgangsvinduet. Nå skal Louis van Gaal være interessert i å forsterke midtbanene. Nederlenderen skal ha sett seg ut Juventus' rivjern Arturo Vidal.

Manchester-klubben har ennå ikke lagt inn et formelt bud, men sonderer muligheten for et kjøp, skriver Daily Mail.

Wenger med penger Du har sikkert hørt det før: I år skal Arsene Wenger og Arsenal spy ut penger for å endelig ta det siste steget opp.  Arsenal har en svært sunn økonomi, og har investert store penger i ny stadion. Nå skal endelig franskmannen få nyte av avkastningen, skriver The Mirror.

Den britiske tabloidavisa skriver at Wenger, i tillegg til nevnte Sanchez, har sett seg ut Newcastles forsvarsspiller Mathieu Debuchy og Leverkusens midtbanespiller Lars Bender. I tillegg ryktes det at Arsenal ser på mulighetene for å hente Southamptons Morgan Schneiderlin og Real Madrids tyske midtbanespiller Sami Khedira.

Lukaku vurderer framtida En av de store vinnerne tidlig i overgangvinduet må være Chelsea og Jose Mourinho. Portugiseren har gravd dypt i eier Roman Abramovich endeløse pengebinge, og hentet klassespillerne Diego Costa og Cesc Fabregas.

Det gjør at tankspissen Romelu Lukaku vurderer framtida i klubben.

ØNSKET AV VAN GAAL:  Arturo Vidal. Foto: NTB Scanpix
ØNSKET AV VAN GAAL: Arturo Vidal. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg vil være i en klubb hvor jeg kan spille min beste fotball, sier Lukaku ifølge Independent.

En permanent overgang til Everton kan være aktuelt for spilleren som også skal være ønsket av West Ham.

Tippeliga-snacks
Costa Rica har nettopp lagt bak seg et meget godt VM. Anført av tidligere Tippeliga-stjerner var landet fra mellom-Amerika den store overraskelsen i Brasil.

Nå skriver Hull Daily Mail at Christian Gamboa er i Hulls søkelys. Prisen skal ligge på 3 millioner pund.

Molde-spiller Vegard Forren la bak seg et lite velykket proffopphold i Southampton.

I dag skriver Adressa at representanter for tyske Werder Bremen, franske Marseille og engelske Brighton satt på VIP-tribunen på Aker stadion lørdag.  Romsdals Budstikke vet at alle tre har navnet til Moldes landslagsstopper på blokka, skriver avisen.

ETTERTRAKTET:  Alexis Sanchez. Foto: NTB Scanpix
ETTERTRAKTET: Alexis Sanchez. Foto: NTB Scanpix Vis mer
VURDERER FRAMTIDA:  Romelu Lukaku. Foto: NTB Scanpix
VURDERER FRAMTIDA: Romelu Lukaku. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer