Champions League: Liverpool - Roma 5-2

Liverpool herjet i sjumålsfest. Men Klopps valg inviterte Roma tilbake i finalekampen

Mohamed Salah og Liverpool herjet fullstendig mot Salahs gamleklubb Roma. Liverpool ledet 5-0 og hadde omtrent to bein i Champions League-finalen. Så ble Salah byttet ut. Da våknet italienerne.

HERJET: Mohamed Salah scoret to ganger og levert to målgivende pasninger mot Roma i Champions League-semifinalen . Foto: Reuters/Carl Recine
HERJET: Mohamed Salah scoret to ganger og levert to målgivende pasninger mot Roma i Champions League-semifinalen . Foto: Reuters/Carl Recine Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Liverpool - Roma 5-2 (2-0)

(Dagbladet): Glem pyramidene, Kleopatra, Tutankhamon og Farao. Mohamed Salah er den den nye kongen av Egypt. I kveld senket Liverpools toppscorer gamleklubben Roma i en praktfull forestilling av Jürgen Klopps løpsvillige elever.

Liverpools feiring av en finaleplass i Champions League var omtrent i gang da Salah ble byttet ut til fordel for Danny Ings på stillingen 5-0, men Champions League-dramaet nådde nye høyder da Roma våknet i sluttminuttene.

Plutselig scoret italienerne to bortemål, mens den store helten Mohamed Salah satt på benken etter sine to praktscoringer og to målgivende pasninger.

Nå skjelver Liverpool: Kan Roma gjøre det umulige igjen, som da de sto opp fra de døde i kvartfinalen mot Barcelona?

Også den gang måtte Roma hente opp en tremålsledelse i returkampen i Italias hovedstad. Det klarte de mot Lionel Messi og co.

- Vi spilte en god kamp, men slippe inn to mål på de siste femten er ikke akseptabelt. Det skal ikke skje, sier Liverpools stopperkjempe Virgil van Dijk i et intervju vist på Viasat 4.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer