Premier League:

Liverpool herjet igjen - sist gang laget hadde en bedre sesongstart, gikk denne mannen i bleier

Slo grusomt tilbake mot Stoke etter svak start.

MYE Å GLISE FOR: Jordan Henderson (t.h.) gikk i bleier sist gang Liverpool hadde en bedre start på sesongen enn i år. Året var 1990. Her feirer han med Daniel Sturridge etter sistnevntes 4-1-goal. Foto: AFP / Paul ELLIS / NTB Scanpix
MYE Å GLISE FOR: Jordan Henderson (t.h.) gikk i bleier sist gang Liverpool hadde en bedre start på sesongen enn i år. Året var 1990. Her feirer han med Daniel Sturridge etter sistnevntes 4-1-goal. Foto: AFP / Paul ELLIS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Liverpool - Stoke 4-1 (2-1):

(Dagbladet): Jürgen Klopp er i ferd med å gjøre Liverpool til et lag å regne med igjen etter et drøyt år som manager i klubben.

I kveld fikk rødtrøyene en dårlig start mot formlaget Stoke hjemme på Anfield, men etter at Adam Lallana utliknet, var det sjelden tvil om hvor de tre poengene ville havne.

Rett før pause satte Roberto Firmino inn 2-1 og like etter ble Giannelli Imbula Wanga presset til å sette ballen i eget nett. Innbytter Daniel Sturridge hadde få problemer med å sette inn 4-1 etter en kjempetabbe av Ryan Shawcross.

Historisk sterk start

Etter kveldens seier er dermed Klopps gutter oppe på 40 poeng etter 18 kamper i årets Premier League.

- Det var en veldig vanskelig kamp. Vi kunne spilt bedre fra start, men Stoke var aggressive og gjorde det vanskelig for oss. Vi var tålmodige nok, sa manager Jürgen Klopp i et intervju vist på TV 2.

Dagbladet har tatt en titt i historiebøkene, og funnet ut at vi må ganske så langt tilbake for å finne en bedre Liverpool-start.

Faktisk helt til 1990/91-sesongen. Da sto Anfield-laget med hele 45 poeng etter 18 serierunder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer