Liverpool hjelper United

United-sjef Alex Ferguson sørger for at kaffen setter seg i halsen hos Liverpool-fansen i dag.

Liverpool og United halser etter Arsenal i kampen om ligagullet med tre runder igjen. I tillegg skal Manchester U ut i 1. semifinale i Champions League mot Leverkusen onsdag.

Og det er i den forbindelsen sir Alex røper at erkefienden villig hjelper til. For Ferguson og Liverpool-sjef Gerard Houllier er ikke som fansen - de liker hverandre.

- Vi har et flott forhold. Jeg er sikker på at han vil hjelpe oss hvis han kan. Men jeg vet mye om tyskerne allerede, sier Ferguson til Daily Mail.

Liverpool ble slått ut av Leverkusen etter 2-4 på bortebane. Michael Owen tror ikke det samme skjer United.

- Leverkusen er et godt lag, men jeg regner med at United vinner enkelt på hjemmebane. Hvis de får et par mål å gå på, tror jeg ikke de mister forspranget borte.

Både Roy Keane og David Beckham mister sesonginnspurten med skade. United-sjefen savner ingen.

- Det er en liten fornærmelse mot (Nicky) Butts prestasjoner å si at vi har problemer på midtbanen. Han har kommet inn og gjort det bra da vi trengte ham som mest.

Leverkusen-sjef Klaus Toppmöller bare fnyser av påstandene om at hans lag skal komme til kort mot United.

- Alle så hva vi gjorde mot Liverpool, og deres forsvar regnes som et av de beste i Europa. Hvis vi kan angripe United som vi gjorde mot Liverpool, har vi en kjempesjanse, sier Toppmöller til

The Sun

.

(Dagbladet.no)

EUROPA-HJELP:</B> Manchester United slo Chelsea i helga. Onsdag skal de røde spille Champions League igjen. Foto: SCANPIX/REUTERS