SCORET IGJEN: Andy Carroll scoret også i forrige treningskamp mot Vålerenga. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS
SCORET IGJEN: Andy Carroll scoret også i forrige treningskamp mot Vålerenga. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLISVis mer

Liverpool holdt endelig nullen

Slapp inn 15 mål på fem kamper før de møtte Valencia i generalprøven.

(Dagbladet): Forsvaret til Liverpool har lekket som en sil under treningskampene denne sommeren. Laget hadde sluppet inn tre mål i fem kamper på rad, mot lag som Hull, Vålerenga og Guangdong.

Det var derfor ikke mange som hadde troen på at de skulle holde nullen da det spanske storlaget Valencia kom på besøk til Anfield i kveld. Kenny Dalglish var en fornøyd mann etter seieren.

- Vi er veldig fornøyd med alle spillerne og moralen de viste. Å vinne mot en så god motstander vil ikke gjøre oss vondt, sa Dalglish til Liverpools hjemmeside etter kampen.

Liverpool starten kampen bra og tok ledelsen allerede etter 7 minutter, signert Andy Carroll. Spissen presset en forsvarsspiller og fikk ballen servert inn i boksen. Avslutning gikk i stolpen, men Carroll satte inn sin egen retur.

- Vi var veldig fornøyd med Carrolls innsats i dag. Du kunne se han fly rundt på banen og at skadeproblemene han har hatt er borte, sa Dalglish.

Etter en halvtime kunne Carroll fort ha fått rødt kort etter en stygg takling som bare resulterte i gult.

I form Liverpool spilte en god kamp og viste fansen at laget ikke er så langt unna formen som mange trodde etter kampen på Ullevaal forrige helg. Der ble laget til tider utspilt av et lag bestående av spillere fra norsk 2. divisjon.

Like før full tid fikk grekeren Kyrgiakos pirket inn 2-0 etter passivt forsvarsspill av bortelaget.

Det eneste negative sett med Liverpool-øyne er at Glen Johnson måtte ut med skade allerede etter åtte minutter. Det er uklart hva som feiler backen.

Liverpool byttet flere spillere i den andre omgangen og kontrollerte inn en tomåls-seier.