Stor interesse rundt Liverpools spisstalent Rhian Brewster

Liverpool i bitter overgangsstrid

Merseyside-klubben avlyser planlagt treningskamp med tysk motstander etter overgangsdisputt.

FÅR KONSEKVENSER: Tyske Borussia Mönchengladbachs tilnærming til Liverpools talentfulle unggutt, Rhian Brewster, får konsekvenser. Her poserer spissen sammen med Liverpools Mohamed Salah. Foto: NTB/Scanpix
FÅR KONSEKVENSER: Tyske Borussia Mönchengladbachs tilnærming til Liverpools talentfulle unggutt, Rhian Brewster, får konsekvenser. Her poserer spissen sammen med Liverpools Mohamed Salah. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Saken som får Liverpool-ledelsen til å steile gjelder deres unge spisstalent, Rhian Brewster.

18-åringen har allerede rukket å skaffet seg et navn på balløya, og har denne sesongen imponert på Liverpools U23-lag. Han ble også toppscorer da England vant U17-VM i fjor sommer. Brewster har ennå til gode å undertegne en profesjonell kontrakt med Liverpool, og nå jaktes han intenst av flere klubber. Tyske Borussia Mönchengladbach er en av disse klubbene.

Men måten tyskerne har gått fram på får Liverpool til å se rødt.

«Tapping up»

De høye herrer på Anfield mener at Brewster, til tross for at han ikke er under en profesjonell kontrakt med Liverpool, ikke kan snakke med andre klubber på det nåværende tidspunktet. Dette på grunn av at klubben har aktivert en klausul i Brewsters nåværende kontrakt som omhandler hans siste år under en såkalt «utdanningskontrakt» han har med klubben. Dette melder Liverpool Echo.

På tross av dette har den tyske klubben, ifølge kilder nære Liverpool, kontaktet spilleren og hans representanter direkte. Dette kalles «tapping up» i England, og er ifølge FIFA ulovlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer