- Liverpool i forhandlinger med Barca om Suarez

Vil ha Sanchez som en del av avtalen.

TIL BARCA?: Denne sommeren kan ende med noe positivt likevel for Luis Suarez - som ser ut til å nærme seg Barcelona mer og mer. Foto:  REUTERS / Tony Gentile / NTB Scanpix
TIL BARCA?: Denne sommeren kan ende med noe positivt likevel for Luis Suarez - som ser ut til å nærme seg Barcelona mer og mer. Foto: REUTERS / Tony Gentile / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): At det foregår ting mellom Barcelona og Luis Suarez, er det ingen tvil om - selv om han er utestengt fra all fotball i fire måneder etter biteepisoden.

Nå melder engelske Guardian at ting snart begynner å gå fortere.

- Liverpool og Barcelona skal i forhandlinger om LUis Suarez, melder avisen nå i kveld.

- Barcelonas direktør Raul Sanllehi skal møte Liverpools administrerende direktør Ian Ayre i London onsdag, og starte den første runden i forhandlingene om 27-åringen, skriver Guardian.

Barcelona ryktes å stå bak gårsdagens beklagelse fra Luis Suarez - som gikk ut og innrømmet å ha bitt Giorgio Chiellini under VM.

Barcelonas sportssjef, Andoni Zubizarreta, skrøt av uruguayanerens på en pressekonferanse tidligere i dag.

- Suárez har karakteren og ydmykheten til å innrømme feil. Det er viktig. Det er starten når en person skal tilgis, sa han.

Men hvis Barcelona virkelig er interessert i Luis Suarez, må de betale utkjøpsklausulen som Liverpool satte da spissen skrev under ny kontrakt i desember. Det vil si at 27-åringen minst vil koste katalanerne rundt 850 millioner kroner, ifølge Guardian.

En annen av betingelsene for å selge Suarez til Barcelona, skal være at de får Alexis Sanchez i retur. Chileneren, som har hatt et godt VM, skal riktignok etter det ryktene melder være mer interessert i å gå til Arsenal.

Sanchez har fått en prislapp på 315 millioner kroner av Barcelona, men det skal så langt ikke ha vært noen konkrete samtaler mellom Liverpool og den katalanske klubben om 25-åringen.

Liverpool signerte tidligere i dag midtbanespilleren Adam Lallana fra Southampton for litt under 250 millioner kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer