Liverpool interessert i norsk 15-åring

15 år gamle Marcus Pedersen fra Hamar har mottatt invitasjoner til å trene sammen med både Arsenal og Chelsea. Men Ham-Kam-spilleren valgte å takke ja til et treningsopphold i Liverpool.

Det gror tydeligvis bra i Hamar. Bare for en måned siden var 17 år gamle John Anders Rise på et treningsopphold i Chelsea. Nå setter 15 år gamle Marcus Pedersen seg på England-flyet.

– Det stemmer at Liverpool ønsker å få Marcus over på et treningsopphold, men vi har ikke avklart når det blir. Vi må ta en prat med Ham-Kam og skolen før det skjer, sier fotballagent Jack Karadas til Hamar Arbeiderblad.

Karadas kan fortelle at i tillegg til Liverpool har det tikket inn invitasjoner om treningsopphold både fra Chelsea og Arsenal.

– Jeg spurte Marcus hvilken klubb han helst kunne tenke seg, og siden han var Liverpool-supporter, var det nok et lett valg for han, sier Karadas.

Pedersen er fortsatt for ung til å spille i eliteserien, og fyller først 16 år til sommeren. Da kan også spissen signere proffkontrakt med Ham-Kam.

(ANB)

DRØMMER OM Å SPILLE FORAN THE KOP: 15-årige Marcus Pedersen er Liverpool-supporter, derfor passet det godt at det kom en invitasjon fra rødtrøyene. Foto: Scanpix/Ap
DRØMMER OM Å SPILLE FORAN THE KOP: 15-årige Marcus Pedersen er Liverpool-supporter, derfor passet det godt at det kom en invitasjon fra rødtrøyene. Foto: Scanpix/Ap Vis mer