Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool jakter landslagsback

Liverpool har fått beskjed om å holde seg unna Southamptons Wayne Bridge. Den engelske U21-landslagspiller er venstreback - som John Arne Riise.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge avisa The Guardian har Southampton gitt serieleder Liverpool klar beskjed om å holde fingrene fra fatet når det gjelder Wayne Bridge.

21-åringen har imponert kraftig på et ellers meget svakt Southampton denne sesongen, og er verdsatt så høyt som 90 millioner kroner (7 millioner pund). Den prisen skremmer neppe Liverpool, som ønsker å hente venstrebacken til Anfield. Southampton-formann Rupert Lowe avviser imidlertid alle muligheter for salg.

- Vi har ingen planer om at Wayne skal spille andre steder enn på St Mary's. Han er en lokal gutt, har nettopp signert ny kontrakt, og er ikke til salgs. Jeg håper ikke supporterne våre tror på historiene de hører om at han skal til Liverpool, sier Lowe til The Guardian.

Hele Norges coronakart