Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool jakter seier etter skrekkmåned

Hardt presset Brendan Rodgers.

 PRESSET:  Etter tapet for Crystal Palace i helgen har presset rettet mot Liverpool-manager Brendan Rodgers blitt enda større, før kveldens Champions League-kamp. Foto: EPA/VASSIL DONEV
PRESSET: Etter tapet for Crystal Palace i helgen har presset rettet mot Liverpool-manager Brendan Rodgers blitt enda større, før kveldens Champions League-kamp. Foto: EPA/VASSIL DONEV Vis mer

Liverpool-manager Brendan Rodgers er desperat etter seier over bulgarske Ludogorets i mesterligaen onsdag. Det kan han også trenge for ikke å ryke ut av storturneringen.

Bortekampen blir nordirens kanskje største utfordring så langt i Liverpool-karrieren. Seier vil holde liv i mesterligadrømmen, tap eller uavgjort vil antakelig skape trøbbel for Anfield-laget.

Så langt har november vært fryktelig for Rodgers' menn. Fire strake tap er fasit, og den forrige seieren kom mot Swansea i ligacupen i oktober.

Etter forrige mesterligakamp ble manageren kritisert for å stille et B-preget mannskap borte mot tittelholder Real Madrid. Rodgers ønsker ingenting mer enn å rette opp inntrykket i Bulgaria onsdag.

- Jeg er ikke arrogant nok til å tro at jeg vil ha jobben uansett hva. Til slutt må du få resultater. Jeg kan bare gjøre mitt beste, kjempe enda hardere og ta ansvar, sa Rodgers tidligere i uken.

- Veldig skuffende Han ønsker et Liverpool-lag som kjemper hele veien og gjør seg vanskeligere å slå.

- Vi må være staere, mer aggressive og forsvare oss bedre som lag. Når det er tid for å forsvare seg, må vi gjøre det bedre, sier Rodgers til Liverpools nettsted.

Etter salget av Luis Suárez' og med Daniel Sturridges lange skadefravær, har det gått i motbakke for Anfield-klubben. Nye spillere som Mario Balotelli og Dejan Lovren har til gode å imponere.

Førstnevnte scoret i den første gruppekampen mot Ludogorets, men har hatt fullstendig måltørke i serien.

- Vi må finne en løsning raskt, for dette er veldig skuffende, og vi har bare oss selv å skylde på. Vi måtte gjøre endringer i sommer og er i en overgangsfase, men uansett fase må vi være bedre enn dette, sa Rodgers etter 1-3 for Crystal Palace i helgen.

Har imponert Med to kamper igjen står både Liverpool og Ludogorets med tre poeng i mesterligaens gruppe B. Basel er tre foran, mens feilfrie Real Madrid nærmest har sikret gruppeseieren med sine tolv.

Alt annet enn seier mot Ludogorets vil gi Liverpool et vanskelig utgangspunkt før den avsluttende hjemmekampen mot Basel.

Ludogorets har tapt knepent 1-2 for både Liverpool og Real, og på hjemmebane slo laget Basel 1-0. Liverpool kan med andre ord ikke rusle til seier onsdag.

Samme kveld spiller Basel hjemme mot Real Madrid. Der kan sveitserne langt på vei sikre avansement med seier.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling