TIL LIVERPOOL? Brommapojkarnas keepertalent Kristoffer Nordfeldt (22) reiser mandag til England for å diskutere en mulig overgang med storklubben Liverpool. Foto: AFP Photo / Scanpix / Andreas Hillergren
TIL LIVERPOOL? Brommapojkarnas keepertalent Kristoffer Nordfeldt (22) reiser mandag til England for å diskutere en mulig overgang med storklubben Liverpool. Foto: AFP Photo / Scanpix / Andreas HillergrenVis mer

Liverpool jakter svensk keepertalent

Reiser til England mandag.

Brommapojkarnas keepertalent Kristoffer Nordfeldt (22) reiser mandag til England for å diskutere en mulig overgang med storklubben Liverpool.

- Jeg flyr til Liverpool sammen med agenten min allerede mandag, sier Nordfeldt til nettstedet FotbollDirekt, ifølge Aftonbladet.

Det har gått rykter om en proffovergang for målvakten i flere år, men først nå skal det være seriøs kontakt - fra selveste Liverpool.

- Det stemmer, det er kjempespennende. Samtidig vil jeg ikke ta av på grunn av dette. Det gjelder å være rolig, og så får vi se hva de tilbyr meg, sier Nordfeldt.

Tidligere har 22-åringen og agenten Oliver Cabrera forhandlet med Djurgården. Også en portugisisk storklubb skal være interessert, men nå handler det først og fremst om Liverpool.

- Interessen er absolutt konkret. De har fulgt ham i to års tid og hele tiden holdt kontakten. Slik jeg forstår det, skjer det saker og ting på målvaktssiden i klubben, og han (Nordfeldt) er først og fremst tenkt til neste sesong, sier Cabrera.

Spanske Pepe Reina har fast plass mellom stengene for Kenny Dalglishs lag, men også han har vært koblet til andre klubber. Ifølge Cabrera ser Liverpool på Nordfeldt som et stort talent.

- De ser ham som Sveriges kanskje største målvaktstalent, men mener at han fortsatt kan bli bedre på visse detaljer i spillet. Han har alle forutsetninger for å bli en toppkeeper, sier agenten.

Brommapojkarna spiller i superettan, som er nivå to i Sverige. Der havnet laget på 6.-plass forrige sesong.

(NTB)