Liverpool-kampen i fare for å bli utsatt

Banen i Blackpool inspiseres tre timer før avspark.

FORTSATT VINTERTRØBBEL: Flere kamper er allerede avlyst i England, og i Blackpool tas avgjørelsen i morgen. Her er West Hams Carlton Cole i snøbasing under kampen mot Blackburn 18. desember.Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES
FORTSATT VINTERTRØBBEL: Flere kamper er allerede avlyst i England, og i Blackpool tas avgjørelsen i morgen. Her er West Hams Carlton Cole i snøbasing under kampen mot Blackburn 18. desember.Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATESVis mer

Vinterværet på de britiske øyer fortsetter å skape problemer for avviklingen av fotballprogrammet. Flere av kampene 2. juledag er allerede utsatt, melder sportinglife.com.

I Blackpool skal banen inspiseres tre timer før avspark før det avgjøres om kampen mot Liverpool kan spilles. Det er ikke varmekabler på Bloomfield Road.

I mesterskapsserien er kampene Middlesbrough - Nottingham Forest og Scunthorpe - Preston allerede utsatt, og det samme er seks kamper i 1. divisjon og fem kamper i 2. divisjon.

I Skottland er eliteseriekampen mellom Kilmarnock og Hearts utsatt på grunn av en kombinasjon mellom frosne vannrør på tribunene og feil i varmekablene på banen.

Også Dundee Uniteds kamp mot Hamilton kan bli utsatt. En inspeksjon av banen kampdagen avgjør.

Verst har været gått ut over Sheffield Wednesday i 1. divisjon. Lagets kamper 26. desember, 28. desember og 1. januar er alle utsatt. Det gjelder bortekampen mot Tranmere og hjemmekampene mot Yeovil og Peterborough.

(NTB)