- Liverpool kan få Barry

O\'Neill gir grønt lys til Rafa Benitez.

(Dagbladet.no) Gareth Barrys kompliserte overgang fra Aston Villa til Liverpool ser endelig ut til å gå mot en slutt.

Barry har aldri lagt skjult sitt ønske om å tilslutte seg de røde fra Beatles-byen, men Aston Villa og Liverpool ble aldri enige om en overgangssum for landslagsspilleren.

Martin O\'Neill og Aston Villa skrev på sine hjemmesider onsdag at overgangen hadde strandet, men nå er det fritt frem for de røde fra havnebyen.

- Liverpool har vist sin interesse for Garteh Barry i fire måneder, så at de bommet en tidsfrist med 15 minutter er ikke sant, sier Villa-manager, Martin O\'Neill, til SkySports.

- Vi snakket med Gareth og agenten hans på torsdag og de følte at Liverpool fortsatt var interessert og ville prøve å gjøre avtalen selv om tidsfristen hadde gått ut.

- Opp til Liverpool

Martin O\'Neill innrømmer at slaget sanssynligvis er tapt for å beholde Barry på Villa Park. 

- Det er skuffende, men jeg har hørt på hva Gareth har sagt og jeg vil godta det. Det blir ingen tidsfrist og Liverpool har all den tiden de vil til å signere Gareth Barry.

HADE BRA: Gareth Barry forlater sanssynligvis Aston Villa og Stilian Petrov (høyre) til fordel for Liverpool. FOTO: SCANPIX
HADE BRA: Gareth Barry forlater sanssynligvis Aston Villa og Stilian Petrov (høyre) til fordel for Liverpool. FOTO: SCANPIX Vis mer

- Det er opp til dem nå, sier O\'Neill.