TAKKET FANSEN FOR SESONGEN: Fernando Torres er skadd, men ble med de andre spillerne på en runde rundt Anfield etter tapet mot Chelsea søndag. Foto: AFP/ Paul Ellis
TAKKET FANSEN FOR SESONGEN: Fernando Torres er skadd, men ble med de andre spillerne på en runde rundt Anfield etter tapet mot Chelsea søndag. Foto: AFP/ Paul EllisVis mer

Liverpool kan miste Torres til Chelsea

Rykter om rekordbud.

||| (Dagbladet): Liverpool-fansen har det ikke godt for tida, sesongen er blitt en fiasko.

Nå kan det bli verre, i dag skriver flere britiske aviser at stjernespiss Fernando Torres kan havne i Chelsea.

Ifølge Daily Mail akter ligalederne å friste Liverpool med 70 millioner pund, omlag 640 millioner kroner, for den 26-årige Spania-spissen.

En slik sum er britisk overgangsrekord, og Chelsea håper at til og med oljerike Manchester City ikke ønsker å matche budet.

Daily Express kobler også Torres til Chelsea og City, også der snakkes det om 70 millioner pund. Ifølge avisa er Torres bare en av flere stjernespillere som vurderer en exit fra Liverpool.

Mye avhenger av om klubben får nye eiere, og om Rafa Benitez blir værende i managerstolen.

Spanske Benitez skal ha brutt to avtaler om å sette seg ned med Liverpools nye styreformann, Martin Broughton, de to siste ukene. Treffene skjer kanskje denne uka, og Daily Telegraph skriver i dag at det er usikkert om 50-åringen fortsatt har støtte i Liverpool-styret.

Ifølge The Times blir bortekampen mot Hull søndag den siste Benitez leder laget i, dersom det ikke skjer noe uventet på Anfield.

Fulham-sjef Roy Hodgson og Villa-manager Martin O'Neill er favoritter til å etterfølge Benitez, mens spanieren samtidig skal være ønsket i Juventus.

PÅ VEI UT? Liverpool-ledelsen skal ha mistet tilliten til Rafael Benitez. Problemet er hans kontrakt på fire år, som koster omlag 150 millioner kroner å betale ut. Foto: AP/Tim Hales
PÅ VEI UT? Liverpool-ledelsen skal ha mistet tilliten til Rafael Benitez. Problemet er hans kontrakt på fire år, som koster omlag 150 millioner kroner å betale ut. Foto: AP/Tim Hales Vis mer