Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool kan møte Brede Hangeland og co

Her er hele FA-cup-trekningen.

MULIG PREMIER LEAGUE-MØTE: Liverpool møter Crystal Palace i FA-cupen dersom de slår ut Bolton. Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB Scanpix
MULIG PREMIER LEAGUE-MØTE: Liverpool møter Crystal Palace i FA-cupen dersom de slår ut Bolton. Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Dersom Liverpool slår Bolton, vil de møte Brede Hangelands Crystal Palace på bortebane i FA-cupens femte runde.

Manchester United møter Preston North End eller Sheffield United dersom de klarer å slå ut Cambridge i omkampen hjemme på Old Trafford.

Det ble klart da FA-cupens femte runde ble trukket i kveld.

Sjokkrunde Den fjerde runden av FA-cupen var en skikkelig cupbombe-runde, hvor lag som Chelsea og Manchester City røyk ut av turneringen mot henholdsvis Bradford og Middlesbrough - på hjemmebane.

- Hva som skjedde? Det er fotball, og det er vakkert. Jeg gjentar et ord jeg brukte før denne kampen: Det er en skam for et så stort lag å tape for et slikt lag. Vi må skamme oss, både jeg og spillerne, uttalte Chelsea-manager José Mourinho etter kampen.

Middlesbrough får bryne seg på et nytt topplag. De må nemlig til London for å møte Arsenal.

Tottenham og Southampton var også to topplag som måtte se seg slått, og Liverpool og Manchester United må ut i omkamp mot Bolton og Cambridge.

Det er ti lag fra Premier League igjen i cupen.

Hele trekningen (laget som står oppført først har hjemmebane):

Crystal Palace - Liverpool eller Bolton

Arsenal - Middlesbrough

Aston Villa - Leicester City

West Bromwich Albion - West Ham

Bradford City - Sunderland eller Fulham

Blackburn Rovers - Rochdale eller Stoke City

Derby County - Reading

Preston North End eller Sheffield United - Cambridge United eller Manchester United

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media