Liverpool kan møte Brede Hangeland og co

Her er hele FA-cup-trekningen.

MULIG PREMIER LEAGUE-MØTE: Liverpool møter Crystal Palace i FA-cupen dersom de slår ut Bolton. Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB Scanpix
MULIG PREMIER LEAGUE-MØTE: Liverpool møter Crystal Palace i FA-cupen dersom de slår ut Bolton. Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dersom Liverpool slår Bolton, vil de møte Brede Hangelands Crystal Palace på bortebane i FA-cupens femte runde.

Manchester United møter Preston North End eller Sheffield United dersom de klarer å slå ut Cambridge i omkampen hjemme på Old Trafford.

Det ble klart da FA-cupens femte runde ble trukket i kveld.

Sjokkrunde Den fjerde runden av FA-cupen var en skikkelig cupbombe-runde, hvor lag som Chelsea og Manchester City røyk ut av turneringen mot henholdsvis Bradford og Middlesbrough - på hjemmebane.

- Hva som skjedde? Det er fotball, og det er vakkert. Jeg gjentar et ord jeg brukte før denne kampen: Det er en skam for et så stort lag å tape for et slikt lag. Vi må skamme oss, både jeg og spillerne, uttalte Chelsea-manager José Mourinho etter kampen.

Middlesbrough får bryne seg på et nytt topplag. De må nemlig til London for å møte Arsenal.

Tottenham og Southampton var også to topplag som måtte se seg slått, og Liverpool og Manchester United må ut i omkamp mot Bolton og Cambridge.

Det er ti lag fra Premier League igjen i cupen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.