Liverpool-kaptein spår Uniteds fall

Jamie Redknapp tror Manchester United vil slite med å holde stand som Englands beste klubb når Alex Ferguson trekker seg som manager. Les også siste nytt fra engelsk fotball.

Alex Ferguson trekker seg som manager i Manchester United sommeren 2002. Liverpool-kaptein Jamie Redknapp tror det vil skape store problemer for det suverene laget i England de siste årene.

- Det kommer til å bli vanskelig for dem, for Ferguson er nesten umulig å erstatte. De finner ingen som er like gode som han, sier Redknapp til PA.

Den skadeforfulgte midtbanespilleren mener å se tegn innad i United på at klubben frykter tida etter Ferguson.

- United er definitivt bekymret. Det er derfor de forsøker å sikre langtidskontrakter med spillerne akkurat nå. Det skal bli interessant å se hva spillere som Giggs og Beckham vil gjøre. De har aldri spilt under andre enn Ferguson, og det er ikke gitt at de blir værende når han går, sier Redknapp.

Liverpool-spilleren innrømmer likevel at spranget frem til United er stort.

- Det skjærer meg i hjertet å si det, men trolig vil ingen oppnå like mye suksess igjen som det United har hatt de siste åra. Men nettopp derfor blir det så vanskelig å finne en fullgod erstatter for Ferguson.

- Skal lag som Liverpool og Leeds ta igjen United, er det nå vi må gripe sjansen, sier Redknapp.

Nord-Irlands tropp mot Norge

Landslagssjef Sammy McIlroy har tatt ut dette laget til møte med Norge 28. februar: Taylor (Fulham), Wright (Bolton), Nolan (Bradford), Hughes (Newcastle), Griffin (Dundee Utd), Williams (Wimbledon), Taggart (Leicester), Murdock (Preston), Kennedy (Watford), Magilton (Ipswich), Jeff Whitley (Man City), Sonner (Birmingham), Johnson (Blackburn), McCarthy (Birmingham), Elliott (Motherwell), Lennon (Celtic), Gray (Oxford), Healy (Preston), Kirk (Hearts), Ferguson (Linfield).

Chelsea jakter Goma

Claudio Ranieri ønsker seg Newcastles solide midstopper Alain Goma. I følge Sky Sports skal klubben stå klare med et bud på 60 millioner kroner for spilleren som selv har bedt om å bli satt på transferlista. Manager Bobby Robson uttalte nylig at franske Goma har vært klubbens beste forsvarsspiller denne sesongen.

Hard kritikk av Gregory

Israelske Najwan Ghrayib raser mot Aston Villa-manager John Gregory etter overgangen til Hapoel Haifa. - Jeg fikk aldri sjansen fordi jeg var urutinert. John (Gregory) sa alltid at jeg ville få spille hvis jeg fortsatt å jobbe hardt, men det skjedde aldri. Dersom min konkurrent Alan Wright hadde blitt solgt til Hapoel Haifa ville han ikke fått spille en eneste kamp. Han er ikke god nok offensivt, men likevel ble han alltid foretrukket av John, sier Grayib til Sky Sports.

Ipswich følger belgisk trio

Ipswich-manager George Burley sies å være interessert i den belgiske trioen Bart Goor (Anderlecht), Marc Hendrixx og Tom Soetaers (begge Genk). De to førstnevnte spilte for Belgia i sommerens EM, mens Soeaters er regnet som en av de mest fremadstormende spillerne i Belgia.

Leeds-keeper avviser overgangsrykter

Leeds' talentfulle sisteskanse Paul Robinson nekter for at han skal ha blitt bedt om å bli solgt, etter å ha mistet keeperplassen til Nigel Martyn. Til klubbens offisielle hjemmeside sier den landslagsaktuelle unggutten: - Jeg har vært her siden jeg var fjorten år, og har alltid holdt med klubben. Hadde noen sagt at jeg skulle få tjue førstelagskamper før sesongen hadde jeg trodd de var gale. Jeg stortrives og vil jobbe knallhardt for å vinne tilbake plassen, sier Robinson.