MISTET SØNNEN: Liverpool-keeper Brad Jones fem år gamle sønn gikk i natt bort etter en lengre kamp mot leukemi. Foto: REUTERS/Phil Noble
MISTET SØNNEN: Liverpool-keeper Brad Jones fem år gamle sønn gikk i natt bort etter en lengre kamp mot leukemi. Foto: REUTERS/Phil NobleVis mer

Liverpool-keeper mistet sin fem år gamle sønn

Luca Jones gikk bort i går natt.

(Dagbladet): Liverpool-keeper Brad Jones fem år gamle sønn, Luca, gikk nett til i dag bort.

Det skriver Liverpool på sine hjemmesider.

- Våre tanker er med Brad, hans kone Danielle og deres familie og venner i denne tunge tiden, skriver klubben.

Rammet av leukemi Sønnen til Jones har hatt leukemi i lengre tid, og måtte til slutt gi tapt etter å ha kjempet en tapper kamp. Jones fikk beskjeden om sønnens sykdom i forberedelsene til VM i Sør-Afrika, og i et intervju med LiverpoolTV snakket han tidligere i år om telefonen han fikk.

- Jeg ble helt lam. Hva kan man gjøre? Jeg var i Sør-Afrika, hundrevis av mil unna. Jeg klarte ikke tro på det, trodde at det måtte være en misforståelse eller noe, sier han i intervjuet.

- Jeg ville bare se ham, gi ham en klem. Da jeg kom tilbake hadde de allerede startet behandlingen.

Utrolig sjefete Jones spilte på daværende tidspunkt for Middlesbrough, og kort tid etter å ha fått beskjed om sønnens sykdom ringte Liverpool og spurte om han var interessert å komme dit.

- Det har vært en stor forvandling. Han er fremdeles til behandling, og vi bare håper at behandlingen skal virke og at han blir frisk en gang, sa Jones den gang.

- Han er en frekk liten femåring, utrolig sjefete, elsker lekene sine og elsker å få gaver. Så lenge jeg har med gaver når jeg kommer på besøk blir han fornøyd, sa han.