Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool-keeper sammenliknes med ei lilla søppelkasse

Simon Mignolet slaktes etter ny tabbeaften.

MOBBES PÅ TWITTER: Liverpool-keeper Simon Mignolets tvilsomme keeperprestasjon mot Leicester, gjør at han nå er en perfekt blink for humoristene på sosiale medier. Keeperdrakta til belgieren er lilla, noe som gjør det lett å sammenligne keeperen med de lilla søppelkassene i byen. Foto: NTB Scanpix/Twitter.
MOBBES PÅ TWITTER: Liverpool-keeper Simon Mignolets tvilsomme keeperprestasjon mot Leicester, gjør at han nå er en perfekt blink for humoristene på sosiale medier. Keeperdrakta til belgieren er lilla, noe som gjør det lett å sammenligne keeperen med de lilla søppelkassene i byen. Foto: NTB Scanpix/Twitter. Vis mer

• Leicester - Liverpool: 1-3 (1-1)

(Dagbladet): Med kaptein Steven Gerrard i spissen trakk Liverpool det lengste strået på King Power Stadium i går kveld, og sikret seg dermed sin andre Premier League-seier på rad.

Det kunne imidlertid fort sett annerledes ut dersom Esteban Cambiasso hadde satt gavepakken han fikk fra Liverpools keeper, Simon Mignolet, i det åpne buret tidlig i kampen.

Keeperen holdt endelig nullen i helga, da Liverpool slo Stoke 1-0, men scoret i går Leicesters eneste mål med ryggen etter at Ulloa skjøt i stolpen. Nå mobbes Liverpool-keeperen på sosiale medier.

Fortsatt bedre enn #Mignolet En twittertrend etter kampen i går var å sammenligne Simon Mignolet med ting som ville gjort en bedre keeperinnsats. Fotballhumorsiden Football Funnys la i går ut en tweet der de stilte spørsmålet:

- «Hvem er den beste keeperen? Retweet for Barney, favoriser for Mignolet». Tweeten har blitt retweetet nesten 1191 ganger, og favorisert 155 ganger.

En parodikonto på BBC Sports sammenligner Mignolet med de lilla-rosa søppelkassene som står rundt i Liverpool, mens en Liverpool-supporter forteller at han heller vil ha en full apekatt i mål enn belgieren.

Harry Kane måtte til pers i buret for Tottenham
da de spilte mot Asteras Tripolis i Europa League i Oktober, og med sin rosa keeperdrakt blir også han hyllet som en bedre keeper enn Mignolet.

- Man lar seg selvfølgelig påvirke av omverdenen. Dårlig publisitet gir deg et intenst ønske om å gjøre det bedre, og det kan føre til at det blir litt for mye noen ganger, sier tidligere Premier League-keeper Thomas Myhre til Dagbladet.

- Naturlig for keepere Sky Sports har latt være å gi Mignolet karakter på spillerbørsen etter kampen, og hyller Steven Gerrard som banens beste. Myhre vil ikke gi Mignolet skylden for selvmålet, men pasningen til Cambiasso går han med på er svak.


- Når Ulloa skyter mellom beina på en spiller, og ballen synger i stolpen og inn i ryggen din, er det bare uflaks. Men sånn som den pasningen til Cambiasso syns jeg er sløv. Av og til blir det litt for mye med Mignolet, sier Myhre.

- Er dette en dårlig periode, eller er han rett og slett ikke god nok?

- Personlig er jeg stor tilhenger av Mignolet. Han har vel nesten ikke stått over en eneste kamp hverken for Liverpool eller Sunderland de siste årene. Over så lang tid er det naturlig at keepere har en liten formdupp, sier Myhre.

- Bruce Grobbelaar sammenlignet feltarbeidet hans med Dracula. Har han et forbedringspotensiale der?

- Jeg tror det går på selvtillit. Når du ikke har den i orden, blir man ofte stående istedenfor å dominere feltet rundt seg. Man velger det tryggeste, rett og slett, sier Myhre.

Trenger ikke erstattes Mignolets gjentatte svake keeperspill gjør at de engelske rykteavisene, blant annet Daily Mirror og Liverpool Echo, hevder Liverpool er på jakt etter en erstatning for 26-åringen.

Den brasilianske Fiorentina-keeperen Neto har kun sluppet inn seks mål i år, og kontrakten hans går ut i sommer. Han nevnes som en potensiell erstatter, sammen med blant annet Michel Vorm.

- Man vet jo aldri hva som skjer i januar, men som en tidligere del av keeper-unionen vil jeg si at jeg håper at man i februar snakker om hvordan Mignolet snudde den vonde trenden, sier Myhre


Han mener heller at Liverpool bør se seg om etter en bedre reservekeeper enn Brad Jones, noe Jamie Carragher også påpekte for noen uker siden. Det finnes nemlig ingen gode alternativer til Mignolet i klubben per dags dato.

- Jones holder rett og slett ikke Premier League-nivå. Derfor er det vanskelig for Liverpool å benke Mignolet en periode nå, sier Myhre.

Manager Brendan Rodgers sa ikke noe om Mignolet etter kampen, og foreløpig er det ingenting som tyder på at Mignolet ikke får en ny sjanse til å vise at han er god nok mot Sunderland på Anfield førstkommende lørdag klokka 16.00.
 


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling