Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool kjappet seg og ga Lucas ny kontrakt

- Vi hadde ikke råd til å miste ham.

BLIR PÅ ANFIELD: Brasilianske Lucas Leiva har tegnet ny kontrakt med Liverpool. Her i kamp med erkerivalene fra Everton.Foto: SCANPIX/EPA/LINDSEY PARNABY
BLIR PÅ ANFIELD: Brasilianske Lucas Leiva har tegnet ny kontrakt med Liverpool. Her i kamp med erkerivalene fra Everton.Foto: SCANPIX/EPA/LINDSEY PARNABY Vis mer

Brasilianske Lucas Leiva (24) fortsetter i Liverpool. Midtbanespilleren har forlenget kontrakten med den engelske fotballklubben.

Lengden på kontrakten er ikke kjent. Lucas, som kom til Anfield i 2007, ville stått uten kontrakt etter neste sesong.

- Jeg visste at vi måtte gjøre noe raskt fordi vi hadde ikke råd til å miste ham, og jeg ønsket ikke å miste ham, sier fotballdirektør Damien Comolli til www.liverpoolfc.tv.

- Han har akkurat det vi ønsker. Han har den rette mentaliteten, kvaliteten og holdningene, fortsetter Comolli.

Kritikk Lucas sier han aldri var i tvil om at han ønsket å bli i Merseyside-klubben.

- For meg var det en enkel avgjørelse fordi jeg vet hvor store Liverpool er og fordi de planlegger framtiden med meg. Klubben får meg til å føle meg som en viktig spiller. Jeg er veldig, veldig glad, sier Lucas.

Han har ofte fått kritikk fra fansen, men har denne sesongen framstått som en av Liverpools beste spillere.

- Alle ønsker å være med i mesterligaen igjen og vinne titler. Det er hva Liverpool handler om. Slik ting utvikler seg så tror jeg det blir noen fine sesonger framover, sier Leiva.

Mye nytt? Med nye, ambisiøse eiere kunne manager Kenny Dalglish, som trolig får jobben permanent i løpet av kort tid, i januar hente Luis Suárez og Andy Carroll. Nå er også midtbaneankeret Lucas Leiva sikret i nye sesonger.

Det er ventet at Liverpool vil handle flere spillere i sommer. Gary Cahill (Bolton), Charlie Adam (Blackpool), Leighton Baines (Everton), Ashley Young (Aston Villa) og Charles N'Zogbia (Wigan) er blant spillerne som blir satt i forbindelse med rødtrøyene.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media