Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool kjøper høyreback

John Arne Riise får en ny forsvarskollega fra neste sesong. Liverpool kjøper Steve Finnan.

De røde bekrefter at de har blitt enige med Fulhams høyreback Steve Finnan om de personlige betingelsene, og at han blir Liverpool-spiller i juli. Overgangssummen skal være på omkring 40 millioner kroner, skriver Ananova.com.

- Vi er enige både med klubben og spilleren og planlegger å fullføre overgangen ved månedens utgang, sier Liverpool-direktør Rick Parry.

Liverpool skal ha ønsket seg Finnan helt siden VM i fjor, der 27-åringen imponerte for Irland. Også Manchester United skal ha vært interessert i å sikre seg underskriften hans, skriver nettstedet.

- Steve er en meget talentfull spiller, som vi var ivrige etter å få til Anfield. Vi er glad for at han har sagt ja til å komme, og gleder oss til å se ham i aksjon neste sesong, sier Parry.

Finnan har spilt over 200 kamper for Fulham etter at han kom til klubben fra Notts County høsten 1998.

TIL LIVERPOOL: Fulhams Steve Finnan (t.v.) blir Liverpool-spiller i sommer. Her er han i duell med Aston Villas Darius Vassell.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media