Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool-kjøpet om å bli totaltslaktet: - Forferdelig år

Divock Origi om den turbulente tiden.

MED PÅ FLOPPLAG: Divock Origi var på «årets verste lag» som ble kåret av den franske avisa L'Equipe. Foto: Matt McNulty/JMP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix og L'Equipe
MED PÅ FLOPPLAG: Divock Origi var på «årets verste lag» som ble kåret av den franske avisa L'Equipe. Foto: Matt McNulty/JMP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix og L'Equipe Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Liverpool møter Borussia Dortmund 21.05 i kveld.

(Dagbladet): Liverpool har et godt utgangspunkt før kveldens Europa League-kamp mot Borussia Dortmund, mye takket være 20 år gamle Divock Origi.

Den belgiske spissen scoret kampens første mål i 1-1-kampen i Tyskland forrige torsdag, etter å ha startet kampen samtidig som Daniel Sturridge varmet benken.

Origi ble kjøpt før forrige sesong, men ble lånt ut til Lille før han kom til den engelske byen før inneværende sesong. Han ble hentet inn for rundt 100 millioner kroner etter godt spill i VM 2014.

Den siste sesongen i Frankrike var på ingen måte noen dans på roser for spissen. Den franske avisa L'Equipe ga Origi en plass på «årets verste lag». Han fikk en gjennomsnittlig børskarakter på svake 4.46, noe som var femte svakest på elleveren.

- Det var et forferdelig år, sier Origi ifølge Liverpool Echo.

- Det var en spesiell situasjon, men jeg er sikker på at det gjorde meg mye sterkere før jeg kom hit.

Han forteller at han var veldig sulten og ville lykkes.

- Det viser at du ikke må gi opp, selv for spillere yngre enn meg. Når du tror på deg selv kan folk si hva de vil, men når du jobber hardt og har troen på deg selv er alt mulig. Jeg håper det vil bli en fin historie å fortelle i framtida, sier Origi.

Origi scoret to mål da han kom innpå i pausen mot Stoke i ligaen. Han har totalt fire mål på 601 minutter med ligafotball denne sesongen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart