Liverpool klarte ikke å score på hjemmebane

Sunderland fikk med seg ett poeng.

MÅLLØST:  Steven Gerrard fikk litt over 20 minutter på banen, men heller ikke han klarte å finne veien til nettmaskene. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Scanpix.
MÅLLØST: Steven Gerrard fikk litt over 20 minutter på banen, men heller ikke han klarte å finne veien til nettmaskene. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Liverpool - Sunderland 0-0

(Dagbladet): For andre hjemmekamp på rad var Steven Gerrard plassert på hjemmelagets benk. Da entret han banen 20 minutter før slutt og var deltaktig i 1-0-seieren. I midtuka ble han store helten med sitt første spillemål på 18 måneder.

Uten kapteinen på banen slet de rødkledde fra start av. Sunderland ble aldri satt under noe stort press og var vel så farlige som vertene.

Straffesituasjoner To ganger før halvtid ropte Sunderland på straffe. Ved begge anledninger var det Connor Wickham som var involvert.

Først fikk han vippet ballen over Martin Skrtel som felte engelskmannen. Dommer Neil Swarbrick holdt derimot fløyta i ro. Åtte minutter før hvilen gikk Wickham ned igjen.

Denne gangen i duell med Glen Johnson og Lucas. Nok en gang fikk han ikke gehør hos dommer Swarbrick.

Wickham var ikke langt unna fra å bli den første til å tegne seg på scoringslista noen minutter etter hvilen. Spissen traff godt, men dessverre for Sunderland var ikke siktet riktig innstilt.

I andre enden skapte Liverpool sin første skikkelige målsjanse først etter en time. Den var det Lucas som fikk og midtbanespillerens avslutning gikk midt på mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer