Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool klarte ikke å score på hjemmebane

Sunderland fikk med seg ett poeng.

 MÅLLØST:  Steven Gerrard fikk litt over 20 minutter på banen, men heller ikke han klarte å finne veien til nettmaskene. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Scanpix.
MÅLLØST: Steven Gerrard fikk litt over 20 minutter på banen, men heller ikke han klarte å finne veien til nettmaskene. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Scanpix. Vis mer

Liverpool - Sunderland 0-0

(Dagbladet): For andre hjemmekamp på rad var Steven Gerrard plassert på hjemmelagets benk. Da entret han banen 20 minutter før slutt og var deltaktig i 1-0-seieren. I midtuka ble han store helten med sitt første spillemål på 18 måneder.

Uten kapteinen på banen slet de rødkledde fra start av. Sunderland ble aldri satt under noe stort press og var vel så farlige som vertene.

Straffesituasjoner To ganger før halvtid ropte Sunderland på straffe. Ved begge anledninger var det Connor Wickham som var involvert.

Først fikk han vippet ballen over Martin Skrtel som felte engelskmannen. Dommer Neil Swarbrick holdt derimot fløyta i ro. Åtte minutter før hvilen gikk Wickham ned igjen.

Denne gangen i duell med Glen Johnson og Lucas. Nok en gang fikk han ikke gehør hos dommer Swarbrick.

Wickham var ikke langt unna fra å bli den første til å tegne seg på scoringslista noen minutter etter hvilen. Spissen traff godt, men dessverre for Sunderland var ikke siktet riktig innstilt.

I andre enden skapte Liverpool sin første skikkelige målsjanse først etter en time. Den var det Lucas som fikk og midtbanespillerens avslutning gikk midt på mål.

Gerrard inn I det 67. minutt tok Brendan Rodgers ut Adam Lallana og satte inne Steven Gerrard i håp om å få en scoring.

Et kvarter før slutt rullet vertene opp et fint angrep. Ballen endte ute hos Coutinho som klemte til. Brasilianeren fikk bra trøkk i skuddet, men Costel Pantilimon fikk avverget. Det var det siste brasilaneren fikk gjøre på Anfield før han ble erstattet av Lazar Markovic.

Bare minutter senere måtte Simon Mignolet i aksjon i den andre enden da Jordi Gomez fikk testet skuddbeinet.

I sluttminuttene fikk hjemmelaget flyttet opp laget og skapte et trøkk mot Sunderland-buret. De store sjansene klarte Liverpool aldri å skape, dermed endte det målløst.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media