Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool klarte seg med uavgjort

Liverpool gikk videre i UEFA-cupen etter 0-0 hjemme mot Rapid Bucarest. Takket være 1-0 seier på bortebane er rødtrøyene videre til neste runde. Vegard Heggem var tilbake i startoppstillingen som høyreback.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool imponerte ikke hjemmefansen på Anfield i gårsdagens 0-0 kamp mot det rumenske laget, men klarte allikevel å avansere i UEFA-cupen. I førsteomgang virket Liverpool-spillerne nervøse og fikk aldri spillet til å gli.

Didier Hamann hadde hjemmelagets første sjanse etter 15 minutter, men skuddet gikk hårfint utenfor. Rapid var med på notene, og var nær ved å ta ledelsen da Daniel Isailas skudd strøk like utenfor stanga bare minutter seinere.

Rapid Bucarest la om til mer offensiv taktikk de siste 20 minuttene og jaget scoring, men Liverpool holdt unna. Michael Owen hadde en stor sjanse i sluttminuttene, men også landslagsspissens skudd gikk utenfor.

Manager Gerard Houllier valgte å spare førstevalgene Stephane Henchoz, Christian Ziege, Nick Barmby, Jamie Carragher og Emile Heskey i gårsdagens kamp.

Liverpool: Westerveld, Heggem, Babbel, Hyypia, Traore (Ziege i 51 min.), Gerrard, Hamann, Berger, Diomede (Barmby i 60 min), Fowler, Owen

(Dagbladet.no)