Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool kobles til 13 nye spillere

Nå møter Dalglish eieren.

AKTUELL? Luis Suarez har scoret 81 mål på 108 kamper for Ajax. Foto: EPA/TOUSSAINT KLUITERS
AKTUELL? Luis Suarez har scoret 81 mål på 108 kamper for Ajax. Foto: EPA/TOUSSAINT KLUITERS Vis mer

(Dagbladet): Kenny Dalglish har ikke klart å gjøre underverker med Liverpool-laget han overtok fra Roy Hodgson.

Ifølge Daily Telegraph har Dalglish og sportsdirektør Damien Comolli et håp om å få hentet inn fire nye spillere før overgangsvinduet stenger 1. februar.

Øverst på ønskelista står en venstrekant, en ving og en spiss.

Har ikke bedt om penger Inntil videre sier Dalglish at han rett og slett ikke vet om det blir noe transferaktivitet de nærmeste 14 dagene.

- Jeg kan alltids legge inn en forespørsel, det er ikke sikkert den blir godkjent. Jeg har aldri tatt opp tilgjengelige penger som et tema med eierne. Hvis det er en mulighet for å hente inn noen, så tar vi det når vi kommer dit. For øyeblikket har jeg ikke bedt om noen, og jeg har ikke bedt om penger, sier Dalglish.

Men det har kanskje Comolli gjort, og avisa drar fram hele 11 navn som mulige Anfield-kandidater. Det største navnet er Ajax' og Uruguay-målmaskin Luis Suarez.

Lukaku og Hazard De ti andre: Urby Emanuelson, Gervinho, Eden Hazard, Yann M'Vila, Sylvain Marveaux, Ashley Young, Charles N'Zogbia, Eljero Elia, Romelu Lukaku og Stephen Warnock.

Ifølge nyhetsbyrået PAs ryktespalte kan Shaun Wright-Phillips føyes til, pluss supertalentet Alex Oxlade-Chamberlain (17).

Overgangshjelper Comolli får av enkelte æren for at Tottenham fikk tak i blant andre Gareth Bale for noen år siden. Den 38-årige juristen ble hentet av eierselskapet Fenway Sports Group fra St. Etienne i november.

- Jeg synes det er til stor hjelp, og jeg har ikke noe problem med Damien, sier Dalglish.

Eieren på Anfield De neste dagene kommer NESV- og Fenway-eiere John W. Henry på besøk til Liverpool. Han blir blant annet å se på tribunen under Merseyside-derbyet på Anfield søndag kl. 15.05.

Dalglish avsluttet sitt siste opphold med nettopp et møte med Everton, den kampen i 1991 endte 4-4.

- Derbyet er alltid en stor anledning. Alle byer med derbyer stor de har det beste, men det skal mye til for å slå vårt. sier Dalglish.

FÅR HJELP: Kenny Dalglish ser ut til å overlate spillerekrutteringen til Damien Comolli, direktøren med fortid i både Tottenham og Arsenal. Foto: AFP/PAUL ELLIS
FÅR HJELP: Kenny Dalglish ser ut til å overlate spillerekrutteringen til Damien Comolli, direktøren med fortid i både Tottenham og Arsenal. Foto: AFP/PAUL ELLIS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media