UTE:  Joe Gomez.  Foto: NTB Scanpix
UTE: Joe Gomez. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Liverpool-komet ute resten av sesongen

Dårlig nytt for Klopp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Jürgen Klopp er i full gang i sin første hele uke som Liverpool-trener, og i dag fikk tyskeren et hardt slag.

Liverpool-komet Joe Gomez, som kapret venstrebacken de første kampene i sesongen, mister resten av sesongen. Det skriver blant annet The Telegraph.

18-åringen overrasket nok mange da hans prestasjoner under pre season gjorde at fjorårets faste mann på venstrebacken, Alberto Moreno, ble henvist til benken. Gomez imponert stort i de første kampene, blant annet med den målgivende pasningen som avgjorde serieåpningen borte mot Stoke, og har startet fem av åtte PL-kamper for de røde fra Beatles-byen.

Men på samling med U21-landslaget til England denne uka, kom den dystre beskjeden.  Gomez måtte hinke av banen med en kneskade,
og tester  tatt av korsbåndet i ettertid avslører at han nok mister resten av sesongen. 

Det snakkes om seks til ni måneder på sidelinja i Liverpool-miljøet.

Det betyr at Alberto Moreno, som har kapret tilbake plassen på venstrebacken, mangler en konkurrert i hvert fall fram til overgangsvinduet åpner igjen i januar.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer