FORSVINNER TROLIG: Christian Poulsen og Liverpool ble aldri noe drømmepar. Nå får dansken se seg om etter ny klubb.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS
FORSVINNER TROLIG: Christian Poulsen og Liverpool ble aldri noe drømmepar. Nå får dansken se seg om etter ny klubb.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLISVis mer

Liverpool lar Poulsen se etter ny jobb

- Kan ikke oppfylle ønsket om spilletid.

Danmarks landslagssjef Morten Olsen har lenge sagt at Christian Poulsen og flere spillere må skaffe seg regelmessig spilletid. Nå ser det ut til at landslagskapteinen har begynt å lytte.

Poulsen er på utkikk etter ny klubb etter at hans nåværende arbeidsgiver Liverpool har gått god for det.

- Jeg har snakket med Liverpool. De har sagt at de ikke kan oppfylle Christians ønske om spilletid, og de er innforstått med at vi forsøker å finne ham en ny klubb, sier Poulsens agent Jørn Bonnesen.

Bonnesen sier det finnes interesserte klubber, men vil ikke avsløre hvilke. Han fastslår at en utlånsavtale er uaktuelt for midtbanemannen.

- Hans klare utgangspunkt er å bytte klubb. Han har kone og tre barn, det er ikke noe man bare jager rundt med, sier agenten.

Liverpool har kjøpt tre nye midtbanespillere i sommer. Dermed ser det dårlig ut med tanke på spilletid for Poulsen, og danskene frykter for kapteinens kampform til det viktige EM-kvalikmøtet med Norge 6. september.

(NTB)