Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ligacupen:

Liverpool-legende: - Du ville aldri tenkt at de vinner Premier League med den troppen der

Ingen god måned for Jürgen Klopp.

FORTVILER: Daniel Sturridge sløste med sjansene mot Southampton. Foto: NTB Scanpix
FORTVILER: Daniel Sturridge sløste med sjansene mot Southampton. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Motgangen fortsetter for Liverpool, som bare har vunnet én kamp i 2017.

Etter gårsdagens tap mot Southampton har ikke kritikken latt vente på seg.

- Deres dårlige start på 2017 har gått fra å være en liten bekymring til å bli en stor bekymring, skriver John Cross i The Mirror.

Før han fortsetter:

- Liverpool har feilet i tittelkampen og nå rotet bort en sjanse til å komme til Wembley. Deres tyske sjef er desperat etter sitt første trofé, skriver han.

Jason Burt i The Telegraph er heller ikke nådig i sin kritikk etter onsdagens kamp.

- Han (Klopp) roste Liverpools opptreden, men januar har blitt grusom. Det er bare én seier på sju kamper i alle turneringer, en seier som kom mot Plymouth Argyle i en FA-cup-omkamp, og all skylden kan ikke legges på at Sadio Mané for tiden spiller Afrikamesterskap, skriver Burt i The Telegraph, ifølge Liverpool Echo.

Dagbladets fotballekspert Morten Pedersen skrev følgende i sin kommentar etter kampen på Anfield i går:

- I 2017 har Liverpool en fattig seier. Mot Plymouth Argyle fra nivå fire i det engelske hierarkiet. Etter 0-0 på Anfield vant laget 1-0 i omkampen. Og det er det. Liverpool vant de fire siste kampene i 2016 og hadde los på Chelsea og seriegullet. Slik de har sett ut i 2017, selv om tabellposisjonen er god og sesongen under ett egentlig ikke fortjener å bli rakket ned på, er det vanskelig å se dem innenfor topp fire når vi skriver mai måned. Og i min bok er det først og fremst ballbesittelsen og alt laget ikke evner å gjøre med ballen i laget som er problemet, skrev pedersen.

Tidligere Liverpool-spiller og nåværende Sky Sports-ekspert Jamie Carragher sier til Sky Sports at Liverpools tropp ikke er tilstrekkelig for å spille den høy-intensitetsfotballen Jürgen Klopp ønsker å spille.

- Klopp har ingen vinterpause. De har fortsatt hele andre halvdel av sesongen igjen, men det ser ikke ut til den energien er der, sier Carragher.

- Jeg ser på det nå, og hele sesongen har det vært snakk om at Liverpool kanskje kunne gå for tittelen - men du ville aldri tenkt at de vinner Premier League med den troppen der, fortsetter Liverpool-legenden.

Carragher mener Klopp har gjort taktiske feil i kampene mot Swansea og Southampton, og kritiserer valget av Emre Can på midtbanen ved siden av Jordan Henderson.

- Jeg er en stor fan av han (Klopp), men endringene fra benken kommer altfor sent i kampene, sier han.

- Jeg har ikke vært enig i lagene han har startet med heller. Jeg nevnte Can, som ikke kan spille med Henderson, forteller den tidligere Liverpool-stopperen.

Om Liverpool klarer å snu trenden mot Wolverhampton på Anfield på lørdag gjenstår å se. Da spilles fjerde runde i FA-cupen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media