I GODE OG ONDE DAGER:  Luis Suárez og Daniel Sturridge dannet et giftig spisspar - men stemningen var ikke alltid god, skal vi tro Liverpool-legende Jamie Carragher. Foto: NTB Scanpix
I GODE OG ONDE DAGER: Luis Suárez og Daniel Sturridge dannet et giftig spisspar - men stemningen var ikke alltid god, skal vi tro Liverpool-legende Jamie Carragher. Foto: NTB ScanpixVis mer

Liverpool-legende: - Suárez mobbet Sturridge

Superduoen hadde problemer.

(Dagbladet): Daniel Sturridge og Luis Suárez sto for utrolige 53 mål sammen i forrige Premier League-sesong.

Men selv om de to grunnla et spisspar Premier League sjeldent har sett maken til - var det ikke bare fryd og gammen, skal vi tro Liverpool-legende Jamie Carragher.

Tøffe mot hverandre -  Jeg følte noen ganger at Suárez mobbet Sturridge. Jeg vet at det noen ganger er litt sjalusi mellom spisser når den andre scorer. Jeg følte med ham noen ganger, Sturridge fikk ofte den tøffeste behandlingen av de to, sier Carragher i et intervju med den engelske avisa Mirror.

Under fjorårssesongen fikk vi ofte se de to spissene i en opphetet diskusjon. Ikke tilfeldig, mener Carragher:

- Jeg sier ikke at de aldri fant tonen. Men begge ville være toppscoreren. Jeg husker det fra noen ganger i fjor da jeg var på Main Stand ( Den ene langsiden på Anfield journ.anm.). Under Everton-kampen kunne man se de kjefte og slenge dritt til hverandre. De kranglet fortsatt da de gikk av banen til pause, sier Carragher til den engelske avisa.

Stor nok Nå er Suárez solgt til Barcelona. Det hviler et stort ansvar på Sturridges skuldre. Spissen som ble veid for lett både i Manchester City og Chelsea - skal nå skyte Liverpool til Champions League-plass.

Carragher har klokkertro på engelskmannen:

-  Bare se på statistikken hans. Han kan bli den beste spissen i ligaen. Tenk på alle egenskapene hans. Han har fart, han scorer alle mulige typer mål og han er rolig i avslutningsøyeblikket, sier Sky-eksperten.

 EKSPERT:  Jamie Carragher. Foto: NTB Scanpix
EKSPERT: Jamie Carragher. Foto: NTB Scanpix Vis mer