Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool-legende håner van Gaal etter cuptrekning

United og Liverpool møtes i Europaligaen.

MØTER LIVERPOOL: Manchester United og Louis van Gaal. Foto: Matt West/BPI/REX/Shutterstock
MØTER LIVERPOOL: Manchester United og Louis van Gaal. Foto: Matt West/BPI/REX/Shutterstock Vis mer

(Dagbladet): Åttedelsfinalene i Europaligaen ble trukket i ettermiddag og flere storklubber er igjen blant de 16 siste i sluttspillet.

For Manchester United og manager Louis van Gaal blir det et møte med rivalen Liverpool og Jurgen Klopp.

- Dette blir bra. Vi fortjener sånne kamper. Det blir ikke lett, men jeg sa til støtteapparatet mitt i går at jeg ønsket meg United, sier Jurgen Klopp ifølge Daily Mirror.

Den tidligere Liverpool-spilleren Jamie Carragher uttrykker at han ser fram til kampen - og kommer med et stikk til motstanderen.

- En god trekning for Liverpool. Hvis vi vinner blir det glade dager, og hvis vi taper blir LVG (Louis van Gaal) trolig værende, skriver Carragher på Twitter.

Carragher spilte over 500 seriekamper for Liverpool fra 1996 til 2013, og sikter trolig til en presset manager. United er akkurat nå nummer fem i Premier League.

- Utrolig Ifølge statistikktjensten Opta er dette første gang lagene møtes til kamp i Europa. Manchester United tok seg videre fra 16-delsfinalene ved å slå danske Midtjylland over to kamper, mens Liverpool sikret avansementet mot tyske Augsburg.

- En utrolig trekning, oppsummerer BBC-journalist Ben Smith.

Et annet interessant møte er kampene mellom Dortmund og Tottenham.

Ingen norske lag er igjen i Europaligaen etter at Molde røk ut i går med 1-3 sammenlagt mot Sevilla. Trekningen i ettermiddag ble gjort i Nyon i Sveits. Finalen spilles i Basel i mai.

Kampene Åttedelsfinalene spilles 10. og 17. mars. Slik spilles alle kampene (første møte).

Sjakthar Donetsk - Anderlecht.
Basel - Sevilla.
Villarreal - Leverkusen.
Athletic Bilbao - Valencia.
Liverpool - Man. United.
Sparta Praha - Lazio.
Dortmund - Tottenham.
Fenerbahce - Braga.