Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool-legende hardt ut mot Klopp-uttalelser. Mener manageren fører fansen bak lyset

Holder tilbake informasjon om Daniel Sturridge, mener tyskeren.

FÅR SÅ HATTEN PASSER: Dietmar Hamann mener Jürgen Klopp må si sannheten om Daniel Sturridge, og ikke beskytte ham. Foto: NTB Scanpix
FÅR SÅ HATTEN PASSER: Dietmar Hamann mener Jürgen Klopp må si sannheten om Daniel Sturridge, og ikke beskytte ham. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Daniel Sturridge har en skadeliste som er lang som et vondt år. Den engelske spissen har knapt vært på banen for Liverpool denne sesongen, og ser ut til å pådra seg en ny skade nærmest månedlig.

Før kampen mot Manchester United sa Liverpool-manager Jürgen Klopp at spissen nok en gang ikke ble klar til kamp.

- Han hadde en pause fra treningen på grunn av noen ting. Han er tilbake i trening, men har mistet tid. Han har ikke trent med laget siden Newcastle-kampen. Jeg vet ikke hvor lang tid han trenger, sa Klopp

Disse uttalelsene har satt sinnene i kok hos tidligere Liverpool-spiller Dietmar Hamann. Han mener manageren fører fansen bak lyset med meldinger som ikke er konkrete.

- Dersom han har en hamstringskade, en ankelskade, eller hva han nå enn har, så har folket som betaler for sesongkort rett til å vite hva som er galt med ham, sier Hamann til TalkSport.

Hamann mener at måten Klopp besvarte spørsmålet på, viser at det ikke er noe galt med Daniel Sturridge.

SOM AKTIV: Dietmar Hamann i glansdagene. Foto: AP Photo/Paul Ellis/NTB Scanpix
SOM AKTIV: Dietmar Hamann i glansdagene. Foto: AP Photo/Paul Ellis/NTB Scanpix Vis mer

- Jeg sier ikke at han later som han er skadet, jeg er ikke sikker. Men dersom han er skadet, så si det. Ingen vet hva som skjer med ham, sier Hamann.

Sturridge har tre år igjen av kontrakten, og det har blitt spekulert i om Klopp har mistet tålmodigheten med spissen, som har en solid lønn i Liverpool.

- Dersom det ikke er noe galt med ham, er det på tide å slutte å beskytte spilleren, sier Hamann.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media