Liverpool-legenden lanserer Rooney som sin naturlige etterfølger

- Ingen bedre.

DIN TUR: Steven Gerrard mener Wayne Rooney er hans naturlige etterfølger som England-kaptein. Foto: REUTERS/Leonhard Foeger/NTB Scanpix
DIN TUR: Steven Gerrard mener Wayne Rooney er hans naturlige etterfølger som England-kaptein. Foto: REUTERS/Leonhard Foeger/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Premier League i Fotball direkte

(Dagbladet): Etter forrige sesong forsvant Nemanja Vidic ut portene på Old Trafford og satte nesa for Milano for å spille for Inter Milan de neste årene.

Dermed var kapteinsbindet i Manchester United ledig, og like før årets sesong ble sparket i gang presenterte Louis van Gaal Wayne Rooney som klubbens nye leder på banen.

Liverpool- og England-kaptein Steven Gerrard tar nå til ordet og sier at Manchester United-angriperen er hans naturlige arvtaker som «Three Lions»-kaptein.

- Ingen bedre kandidater Gerrard forteller at det er en helt spesiell følelse å få lov til å bære kapteinsbindet, og han unner Rooney den samme opplevelsen som han fikk.

- Jeg kommer aldri til å glemme den dagen Roy Hodgson fortale meg at jeg skulle bli kaptein for England. Det var en ubeskrivelig følelse, og jeg er ganske sikker på at Wayne Rooney kommer til å få oppleve de samme følelsene denne uka når min etterfølger blir presentert.  I mine øyne er det ingen kandidater som er bedre, skriver Gerrard i en spalte i Daily Mail.

Selv om Manchester United og Liverpool til vanlig er bitre rivaler, sier Gerrard videre at han respekterer Rooney både som fotballspiller og som person.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer