Liverpool-legendens gokart-drama før Champions League-finale: - Han var likblek i ansiktet

Dirk Kuyt forteller at Peter Crouch holdt på å kjøre ham rett ned dagen før finalen i 2007. 

LAGKAMERATER: Dirk Kuyt (t.h.) og Peter Crouch. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Scanpix
LAGKAMERATER: Dirk Kuyt (t.h.) og Peter Crouch. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(FourFourTwo): AC Milan fikk i 2007 revansj for tapet i Champions League-finalen to år tidligere, da de slo Liverpool 2-1 i finalen.

Filippo Inzaghi scoret to mål, før Dirk Kuyt scoret Liverpools trøstemål minuttet før full tid på Olympic Stadium i Aten. Men det var ikke gitt at Dirk Kuyt spilte den finalen, for dagen før kunne det virkelig gått galt.

- Å spille i den Champions League-finalen var en fantastisk prestasjon, men å tape er en av de største skuffelsene jeg har opplevd. Vi kontrollerte ikke kampen nok til å overliste dem, og de scoret to mål på riktig tidspunkt. Til slutt scoret jeg målet vårt litt for seint, hvis ikke kunne vi gjort et comeback slik som i Istanbul, sier Kuyt til FourFourTwo.

- Men for å være ærlig var jeg bare glad for at jeg kunne spille kampen i det hele tatt, for før finalen var det en episode som nesten hindret meg i å delta. På treningsleiren før finalen dro laget for å kjøre gokart. Jeg var ikke med fordi jeg hadde en liten skade og ville ikke risikere noe, men jeg dro dit for å se på, sier Kuyt.

Han trodde han hadde valgt et trygt område utenfor banen sammen med manager Rafael Benitez, men det skulle vise seg å være feil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer