Liverpool-legender om Balotelli: - Det er en grunn til at ting selges for halv pris

Liverpool-redaktør tror han forsvinner.

I UNÅDE: Mario Balotelli har vært alt annet enn en åpenbaring etter at han ankom Anfield i sommer. Nå lufter en rekke Liverpool-legender muligheten for at italieneren kan forsvinne så tidlig som i januar. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS / NTB SCANPIX
I UNÅDE: Mario Balotelli har vært alt annet enn en åpenbaring etter at han ankom Anfield i sommer. Nå lufter en rekke Liverpool-legender muligheten for at italieneren kan forsvinne så tidlig som i januar. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter gårsdagens forsmedelige 3-0-nederlag for Real Madrid på eget gress, handler det meste i britisk presse om Mario Balotelli.

Italieneren fant det nemlig for godt å bytte trøye med Real-stopper Pepe allerede i pausen. Dette falt ikke i god jord hos manager Brendan Rodgers, og nå snakker ekspertene allerede om at Balotelli kan forsvinne.

- Jeg vil bli overrasket om han blir å finne her neste sesong, sier den tidligere Liverpool-stopperen, Jamie Carragher til Sky Sports.

«Halv pris» Han får støtte av flere eksperter og Liverpool-legender i sin bedømmelse av saken. Tidligere midtbanedirigent Jamie Redknapp forstår ikke hvorfor han kom inn portene på Anfield i utgangspunktet.

- Jeg legger ikke skylda på Mario Balotelli. Jeg legger skylda på Brendan Rodgers som hentet ham hit. Hvordan han trodde at han kunne få det beste ut av en spiller som både Jose Mourinho, Roberto Mancini og Cesare Prandelli har forkastet, det skjønner jeg ikke, sier han ifølge The Telegraph.

- Det er en grunn til at det finnes ting på supermarkedet som selges for halv pris. Jeg skjønner ikke hvorfor de hentet ham. De burde bare latt ham være i fred. Det faktum at de kjøpe ham gir ingen mening.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer