Liverpool lever i håpet

Liverpool har slitt med måltørke i mesterligaen, men tirsdag sørget Emile Heskey med sin 1-1-scoring for at håpet om kvartfinaleplass fortsatt lever på Anfield.

Liverpool var på vei ut av den gjeveste klubbturneringen i verden da Radu Niculescu ga Galatasaray ledelsen 1-0 etter 70 minutters spill i Istanbul.

John Arne Riise og resten av Merseyside-laget hadde kniven på strupen foran bortemøtet med tyrkerne. Liverpools fungerende manager Phil Thompson fikk se at laget hans ble utspilt i store deler av kampen, men at de røde til slutt likevel klarte å få med seg et viktig poeng hjem.

Det var bare 12 minutter igjen å spille da landslagsspissen Heskey scoret Liverpools andre mål på fire mesterligakamper.

For at Liverpool skal klare en plass i kvartfinalen må laget helst vinne begge sine siste kamper, borte mot Barcelona og hjemme mot Roma. Men det kan også holde med fire poeng i den jevne gruppen.

John Arne Riise spilte hele kampen for Liverpool.

I den andre kampen i gruppen imponerte Roma stort, og utklasset Barcelona 3-0 hjemme i den italienske hovedstaden. Roma kom ikke skikkelig i gang før ut i 2. omgang, men mål av Emerson, Vincenzo Montella og Damiano Tommasi i løpet av kampens siste halvtime sørget for en knusende seier over det spanske storlaget.

Roma leder gruppen med seks poeng, et poeng foran Barcelona. Galatasaray følger deretter med fire poeng, og Liverpool ligger nederst med tre poeng.

(NTB)