Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool lider mest etter den store ManU-lørdagen

Manchester United har tatt grepatak på Premier League og er på vei mot tittel nr. 19. Det gjør vondt på Merseyside.

KONTRASTER: Liverpools Andy Carroll ser mindre fornøyd ut underveis mot West Bromwich, mens Manchester United-spillerne nettopp har snudd 0-2 til 3-2.Foto: SCANPIX
KONTRASTER: Liverpools Andy Carroll ser mindre fornøyd ut underveis mot West Bromwich, mens Manchester United-spillerne nettopp har snudd 0-2 til 3-2.Foto: SCANPIX Vis mer

Oslo — søndag 3. april

KLOKKA 20.14 I går kveld, på vei ut av Fredrikstad Stadion, vibrerte følgende melding fra Dagbla'-sportens røde hovedkvarter:

"The title is in the bag!"

- Det var det, sa jeg til kamerat Truls (Dæhli) i VG. Nå har Arsenal avgitt poeng også.

FOR PÅ VEIEN nedover til FFK-Viking hadde vi blitt grundig oppdatert på Manchester Uniteds snuoperasjon mot West Ham. Som alltid — selv om West Hams ledelse bare kom som "2-0" - fra Dagbla'-sportens Old Trafford-filial.

"Etter at Berba kom inn: 3-2 til våre gutter. God tur videre".

Og litt mer utdypende glede:

"Wayne 3. Først frispark fra 20 meter, så et silkemottak og påfølgende avslutning selv Berba ville vært stolt av. Så billig kompensajonsstraffe. Nå blei det jaggu 4-2! Hernandez sklir i mål fra tre meter!

DÆHLI SMILTE DA han hørte den. Forsiktig. Jeg beskylder ham for å være skap-rød selv om han som jeg — etter en rekke skrekkelige tippekamper med Coventry og Wolverhampton på slutten av 60-tallet- leste og ble fanget av The Glory Game (Hunter Davies om Tottenham — (Hailed as probably the best book about soccer ever written)) tidlig på 70-tallet.

Men som mange andre supportere er han skeptisk, forsiktig, defensiv og negativt ladet.

Nerver!!

- JEG TROR IKKE United tar en eneste tittel i år, sa han i en rundkjøring i Fredrikstad. — De har ikke laget som skal til.

- Slapp av, svarte jeg. - Arsenal og Chelsea har også vist seg som mestere i å søle bort poeng.

Det siste er i dag et faktum som er tungt å bære i London.

MEN RINGVIRKNINGENE AV gårsdagen er enda verre for alle Liverpool-hjerter. Lørdag 2. april var nemlig ikke bare dagen da Manchester United spilte seg i posisjon til enda et seriemesterskap.

De spilte seg i posisjon til nummer 19.

Hvilket er ett mer enn Liverpools 18.

En forskjell som i mai vil gjøre slutt på Liverpools historiske overtak og herredømme.

PÅ TOPPEN AV det tapte Liverpool for mannen som ble sparket og erstattet av King Kenny. Det svir ekstra. Liverpool skal i jo utgangspunktet slå West Bromwich hjemme og borte. Alle dager.

Selv om Albions skulle få Vår Herre som spiss eller manager skal Liverpool slå dem.

Alle dager

MEN I GÅR - da hovedfienden og scouser Rooney la grunnlaget for MU19 - tapte de for Roy Hodgson. Han de ikke kunne bruke.

Og for slikt finnes det ikke trøst

Ikke en gang i en Kilkenny.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media